Çözüldü Valorant Pass 1. Kısım bitince gelinen durum sıfırlanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Talha43

Hectopat
Yer
deeplake
Daha fazla  
Valorant'a yeni başladım Battle Pass almak istiyorum. Sanırsam Pass'ler 3 kısımdan oluşuyor 1. kısım bitince geldiğimiz yer sıfırlanıyor mu aynı mı kalıyor? Eğer aynı kalıyorsa kısımın mantığı ne? (Pass'i bitirdikten sonra açacağım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Valorant'ta her bölüm 3 kısımdan oluşur. Her kısım aşağı yukarı 6 hafta sürer. Her kısımda bir kesin olarak yeni battlepass istisnalar olsa da yeni harita ve ya yeni ajan gelir. Yani bir battlepass i tamamlamak için 55 günün olur, 6 haftan yani. Bu süre yeter mi diye soracak olursan da, aktif bir oynamada 15 ortalama bir oynamada 20,az oynuyorsan da 30 günde bitirirsin. Her kısım bittiğinde yeni bir battlepass geleceğinden bir önce ki battlepass seviyen sıfırlanır.

Sormadan söyleyeyim, battlepass'in satın almadan önce battlepass levellerini bitirirsin ve sonra satın alırsan bütün battlepass ödüllerini de alırsın yani önce battlepass'i satın alıp sonra seviyelerini aşmak zorunda değilsin.
Sadece soruyu anladım, bahsettiğiniz kısım çok karışık geldi ama kısaca her sezon sıfırlanıyor ve o sezonu verilen sürede geliştirebildiğiniz kadar geliştirip alabildiğiniz itemleri alıyorsunuz. O itemler sizden gitmiyor.

4.bölüm 1.Kısım diyor tam olarak ne oluyor

Valorant'ta her bölüm 3 kısımdan oluşur. Her kısım aşağı yukarı 6 hafta sürer. Her kısımda bir kesin olarak yeni battlepass istisnalar olsa da yeni harita ve ya yeni ajan gelir. Yani bir battlepass i tamamlamak için 55 günün olur, 6 haftan yani. Bu süre yeter mi diye soracak olursan da, aktif bir oynamada 15 ortalama bir oynamada 20,az oynuyorsan da 30 günde bitirirsin. Her kısım bittiğinde yeni bir battlepass geleceğinden bir önce ki battlepass seviyen sıfırlanır.

Sormadan söyleyeyim, battlepass'in satın almadan önce battlepass levellerini bitirirsin ve sonra satın alırsan bütün battlepass ödüllerini de alırsın yani önce battlepass'i satın alıp sonra seviyelerini aşmak zorunda değilsin.

Çözüm
Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…