Faik_Kygsz Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 571 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #1 Valorant Pass bedava ghost skini almaya süre yeter mi? Pass'ın gitmesine 13 gün süre var ve yeni görevler 6 gün sonra gelecek yani, ben de 9 kademedeyim şimdi yeni görevleri yapsam falan alabilir miyim?
Valorant Pass bedava ghost skini almaya süre yeter mi? Pass'ın gitmesine 13 gün süre var ve yeni görevler 6 gün sonra gelecek yani, ben de 9 kademedeyim şimdi yeni görevleri yapsam falan alabilir miyim?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.039 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #2 Faik_Kygsz dedi: Valorant Pass bedava ghost skini almaya süre yeter mi? Pass'ın gitmesine 13 gün süre var ve yeni görevler 6 gün sonra gelecek yani, ben de 9 kademedeyim şimdi yeni görevleri yapsam falan alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sabah akşam spike a hücum oynarsan alırsın.
Faik_Kygsz dedi: Valorant Pass bedava ghost skini almaya süre yeter mi? Pass'ın gitmesine 13 gün süre var ve yeni görevler 6 gün sonra gelecek yani, ben de 9 kademedeyim şimdi yeni görevleri yapsam falan alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sabah akşam spike a hücum oynarsan alırsın.
Faik_Kygsz Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 571 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #3 Yeyil dedi: Sabah akşam spike a hücum oynarsan alırsın. Genişletmek için tıkla... Teşekürler. Yeyil dedi: Sabah akşam spike a hücum oynarsan alırsın. Genişletmek için tıkla... 1k XP Verriyor derecesiz 3k Son düzenleme: 14 Haziran 2024
Yeyil dedi: Sabah akşam spike a hücum oynarsan alırsın. Genişletmek için tıkla... Teşekürler. Yeyil dedi: Sabah akşam spike a hücum oynarsan alırsın. Genişletmek için tıkla... 1k XP Verriyor derecesiz 3k
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.039 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #4 Faik_Kygsz dedi: Teşekkürler. 1K XP verriyor derecesiz 3K. Genişletmek için tıkla... Derecesiz 40 dk suruyor spike a hucum 10 derecesizde kaybederseniz aldiginiz XP 2 2.5 k ya dusse bile Spike'a hucumda sabit 1k.
Faik_Kygsz dedi: Teşekkürler. 1K XP verriyor derecesiz 3K. Genişletmek için tıkla... Derecesiz 40 dk suruyor spike a hucum 10 derecesizde kaybederseniz aldiginiz XP 2 2.5 k ya dusse bile Spike'a hucumda sabit 1k.