Tontik Decapat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #1 Valorant pazarında alışveriş yaparken neden ev adresi istiyor? Evimize mi gelecek ve nereye gelecek? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2021
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.011 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #2 Tontik dedi: Valorant pazarında alışveriş yaparken neden ev adresi istiyor? Evimize mi gelecek ve nereye gelecek? Genişletmek için tıkla... Bir şey satın alıyorsanız ya da satıyorsanız fatura kesilecek ya adres gerekli diye düşünüyorum.
Tontik dedi: Valorant pazarında alışveriş yaparken neden ev adresi istiyor? Evimize mi gelecek ve nereye gelecek? Genişletmek için tıkla... Bir şey satın alıyorsanız ya da satıyorsanız fatura kesilecek ya adres gerekli diye düşünüyorum.
İbrahim Çağatay Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 1.856 Çözümler 19 Yer Çorum 30 Eylül 2021 #3 Fatura için, adınıza fatura kesilebilmesi için adresinize ihtiyaçları var.
Tontik Decapat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #4 Schentienel dedi: Bir şey satın alıyorsanız ya da satıyorsanız fatura kesilecek ya adres gerekli diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki ben bu hesabı aldım ne zaman içinde gelir.
Schentienel dedi: Bir şey satın alıyorsanız ya da satıyorsanız fatura kesilecek ya adres gerekli diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Peki ben bu hesabı aldım ne zaman içinde gelir.
İbrahim Çağatay Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 1.856 Çözümler 19 Yer Çorum 30 Eylül 2021 #5 Hesap mı satın aldınız? Oyun içi alışveriş mi yaptınız? Detaylı anlatır mısınız?
Tontik Decapat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #6 @İbrahim Çağatay evet aldım ama şu an hesap şifresini bekliyorum.
Is That A SKYLINE Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 2.308 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek R34'ün direksiyonu. 30 Eylül 2021 #7 Tontik dedi: @İbrahim Çağatay evet aldım ama şu an hesap şifresini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam... Bir bardak soğuk su? Eğer parayı yatırdıysanız geçmiş olsun
Tontik dedi: @İbrahim Çağatay evet aldım ama şu an hesap şifresini bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam... Bir bardak soğuk su? Eğer parayı yatırdıysanız geçmiş olsun
Tontik Decapat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2021 #8 Is That A SKYLINE dedi: Hocam... Bir bardak soğuk su? Eğer parayı yatırdıysanız geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Yok hesabımı aldım güvenli kanka bayağı iyi çıktı hem de.
Is That A SKYLINE dedi: Hocam... Bir bardak soğuk su? Eğer parayı yatırdıysanız geçmiş olsun Genişletmek için tıkla... Yok hesabımı aldım güvenli kanka bayağı iyi çıktı hem de.
WatchAndSee Centipat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #9 Kanka adres yazmasam ne olur fatura istemiyorum desem veya verilen adrese bir şey geliyor mu?