Valorant PC'yi kitliyor

For Frodo

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte RTX 4060 Winforce İntel Core i5 12400f 8x2 Lexar Thor (3200mhz) Gigabyte H610MH V2 Crucial 1tb 5000/3600 Lg Ultra Gear 27'' Va 1080p 165hz Razer Ornata V3X Logitech G432 Logitech G203
Arkadaşlar Valorant açıkken bir yandan arkadan müzik açmak için Google'a tıkladığım zaman PC birden kilitleniyor ve bu sadece Valorant açıkken oluyor. Reset tuşuna basmak zorunda kalıyorum ve bu çok keyif kaçırıcı. Bazen alt F4 ile oyunu kapattığımdada oyun kapandıktan sonra PC kilitleniyor.

Sistem özellikleri= RTX 4060 12400F 16 GB RAM.

Arkadaşlar Valorant açıkken bir yandan arkadan müzik açmak için Google'a tıkladığım zaman PC birden kilitleniyor ve bu sadece Valorant açıkken oluyor. Reset tuşuna basmak zorunda kalıyorum ve bu çok keyif kaçırıcı. Bazen alt F4 ile oyunu kapattığımdada oyun kapandıktan sonra PC kilitleniyor.

Sistem özellikleri= RTX 4060 12400F 16 GB RAM.

Valorant'i genel sorunu bu bazen bilgisayarı kitliyor çoğu kisi bunu yaşıyor.

Windows 11 mi kullanıyorsun.

Evet bende sorunun muhtemelen bundan olduğunu düşünüyorum ve dediğiniz gibi pencereli tam ekran açık kalmış onu tam yaptım düzelmezse Windows 10'a mı geçmeliyim sizce.

Evet bende sorunun muhtemelen bundan olduğunu düşünüyorum ve dediğiniz gibi pencereli tam ekran açık kalmış onu tam yaptım düzelmezse Windows 10'a mı geçmeliyim sizce.
tam ekran işe yaramazsa valorant kısayoluna sağ tıklayıp daha fazla seçenek kısmından uyumluluk sorunu gidermeyi deneyebilirsin windows 11 ile alakalı bazı sorunlar bu şekilde çözülüyor diye biliyorum

Tam ekran işe yaramazsa Valorant kısayoluna sağ tıklayıp daha fazla seçenek kısmından uyumluluk sorunu gidermeyi deneyebilirsin Windows 11 ile alakalı bazı sorunlar bu şekilde çözülüyor diye biliyorum.

Peki öyleyse teşekkürler.

Gerek yok, Win 10'da Aynı sorunu bende yaşıyorum birden kitleniyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı