Valorant Phantom skini alınır mı?

ysfakbyr06

Kilopat
Valorant'a yeni başladım. Derecesiz giriyorum. Ligim yok ama Phantom skini almak istiyorum. Alınır mı? Yoksa ileride mi almalıyım? Ya da Epic Games'ten indirimli oyun mu almalıyım? Kafam karıştı.

Valorant'a yeni başladım. Derecesiz giriyorum. Ligim yok ama Phantom skini almak istiyorum. Alınır mı? Yoksa ileride mi almalıyım? Ya da Epic Games'ten indirimli oyun mu almalıyım? Kafam karıştı.

Hangi Phantom skini? Oyunu skin ile oynayınca daha iyi keyif alabilirsiniz ama ben oyun alırdım açıkçası. Oyunu seveceğinizi ve bırakmayacağınızı düşünüyorsanız alabilirsiniz yani.

bence valorantda skin almalısın bir zamandan sonra sıkılırsan oyundan başka oyunlara zaten geçersin

Steam harici bir yere para yatırma. Yarın bir gün oyunu bırakırsın ya da oyun biter, paran çöp olur. 6-7 sene önce Wolfteam'e 200-300 lira yatırmıştum, boşa gitti hepsi. Ama 3 sene önce CS'de aldığım AK-47 Asiimov skini hala duruyor ve değerleniyor.

valorant hesapları yasal olmasada satılabiliyor arkadaşına felan verebilir

Oyunu

Hangi Phantom skini? Oyunu skin ile oynayınca daha iyi keyif alabilirsiniz ama ben oyun alırdım açıkçası. Oyunu seveceğinizi ve bırakmayacağınızı düşünüyorsanız alabilirsiniz yani.

Oyunu çok oynamıyorum zaten internetim kötü ama internet iyi olunca giriyorum geçen Phantom'la derecesizde MVP oldum 29 kill aldım oyun alsam desem sıkılıyorum offline da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…