Valorant ping artışının sebebi nedir?

cansuwx

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 3 yıldır Valorant'ta sabit olarak 23-24 arası ping alıyordum. Fakat yaklaşık olarak son 2 gündür 27-31 arası ping alıyorum. Bilgisayarım da veya diğer internet bileşenlerinde modem, kablo, sağlayıcı vb şeylerde hiçbir değişiklik yapmadım bilgisayarı açıyorum Valorant oynuyorum kapatıyorum. Bu artışın sebebini merak ediyorum, benden kaynaklı mı? Nasıl çözerim? Neden oldu? Nasıl öğrenirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış anlamayın da 3 ping o kadar büyük bir sorun mu?

Fazla da artmamış gibi. İnternet sürücünüzü güncelleyebilirsiniz.

Valorant'ın sunucularından olabilir. İnternet sağlayıcın bölgede çalışma yapıyor olabilir.

Tenz değilseniz çok önemli olduğunu düşünmüyorum.

Nasıl guncellerim?

Hayır sadece durduk yere artınca sebebini merak ettim.
YouTube'da videoları var. Onları izleyerek güncelleyebilirsiniz. Ama ana kart sitesinden güncellemek daha sağlıklı olur. Onun için Windows'un arama yerine msinfo yazın ve ilk çıkana tıklayın. Sonra ortada bir yerde Temel Kart Ürünü yazar. O sizin ana kartınızın ismini gösterir.

Hocam bende de var Valorant sunucularında bir problem var bu arada.
Anladım düzelir heralde çünkü bütün sunucularda pingler arttı sadece İstanbul değil o yüzden benden kaynaklı sanmıştım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…