Rehber Valorant ping düşürme, modemden port açma, Windows güvenlik ayarları

İşletim sistemi
Windows 10
Aynı portu girin demişler orada. ama bizimki tek port değil aralık olduğu için - koyarak yazmayı dener misin?
yani: 5000-5500
5 Karakter yazabiliyoruz en fazla
O kısımdan hata vermediği için sanmam.

Ayrıca ben denetim masasındaki, O internet ayarını yapamadım
-Orda ağ gözükmesi için, "Olay yeri görünütüleyicisi" açık olması lazım ve ben kapattım.
FPSi çok arttırdığı içinde, açmak istemiyorum

O kısımdan hata vermediği için sanmam.
Ben tecrübemi aktardım dostum sen bilirsin. Ama sıkıntı yaşayacağını da söyleyeyim.
192.168.1.1 modemin ip adresidir. Portları modeme değil kendi bilgisayarının ip adresine yönlendirmen gerekiyor.
Kendi bilgisayarının ip adresi ise modemi kapat aç yaptığında değişir. Yaptığımız ip sabitleme olayı de bunun için var.
O portu bilgisayarına yönlendirmezsen zaten bu işlemler işe yaramamış olur.
cmd üzerinde ipconfig komutunu çalıştırırsan orada da görürsün bilgisayarının lokal ip adresini.

5 Karakter yazabiliyoruz en fazla

Onu bilemiyorum. Servis sağlayıcına oranın ne işe yaradığını sorabilirsin veya internet üzerinden araştırabilirsin dostum^^

öncellikle ben tp link vr 300 modemini kullanıyorum biraz sıkıntı çektim boşlukları doldurmakta işaretlediğim yerlere ne yazıcam yazdıklarım doğrumudur

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2021-10-18 161657.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 195
Bu port ayarları halen güncel mi? Değiştirilmesi gereken bir yer var mı?

Güncelleme gelmiş portlara.

Güncel port değerleri bunlar hocam.
Paylaş dedi riot cımbıs bizde paylaşalım

Son düzenleme:
İnternet sorununu çözdüm superonline fiber internet bağlatarak konuyu kapatabilirmisiniz.

2 tane yazabileceğim yerler var ama 2 tanesinede denedim olmadı

bütün dediklerini yaptım pingim azcık düzeldi ama bunu yaptığımdan beri telefon internetine bağlayamıyorum oyundayken. acaba bununla bir bağlantısı avrmıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…