A addemm Picopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #1 Valorant'a baska sunucuda oynamak istiyorum yaklasık 160 ping vallan oluyor oynanmıyor. Pingi düsürmek için ne yapılması lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2024
Valorant'a baska sunucuda oynamak istiyorum yaklasık 160 ping vallan oluyor oynanmıyor. Pingi düsürmek için ne yapılması lazım?
AdemBeyyy Hectopat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 554 Çözümler 4 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 7600 MSİ RTX 4060 MSİ A620M-E Kingston Beast 16GB 1x Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Aralık 2024 #2 addemm dedi: Valorant'a baska sunucuda oynamak istiyorum yaklasık 160 ping vallan oluyor oynanmıyor. Pingi düsürmek için ne yapılması lazım? Genişletmek için tıkla... Başka sunucuda düşük ms alamazsınız bu sizinle ilgili bir sorun degil sunucunun bulunduğu konumla alaklı bir şey zaten sizin oynamanız için değil orası.
addemm dedi: Valorant'a baska sunucuda oynamak istiyorum yaklasık 160 ping vallan oluyor oynanmıyor. Pingi düsürmek için ne yapılması lazım? Genişletmek için tıkla... Başka sunucuda düşük ms alamazsınız bu sizinle ilgili bir sorun degil sunucunun bulunduğu konumla alaklı bir şey zaten sizin oynamanız için değil orası.