Valorant ping sabit

ZEROX67

Hectopat
Valorant'ta başkalarının pingine bakıyorum 15 10 20 falan benımki İstanbul sunucusunda genelde 12 ve benim pingim bende 12 arkadaşımda 15 gözüküyor. Frankurt sunucusunda 45 ping olmasına rağmen ağ sorunu diyor. Eskiden böyle bir şey demiyordu ve ping sabit değildi. Neden böyle olmuş olabilir?

Paket kaybı bir kere yaşamıştım. İnternet sağlayıcımı arayıp bir sorun olup olmadığını sordum ve bir şey yok dedi. Siz de bunu yapabilirsiniz ancak bir şey çıkacağını sanmam. Ben de sonradan bu paket kaybının donanımla da ilgi olabileceğini öğrendim. O yüzden ekran kartı sürücümü güncelleyip baktım ve yine düzelmedi. Ben de Valorant'ı silip yükledim düzeldi. Güncellemelerden kaynaklı oluyor galiba. Valorant'ı silip geri yüklemeye çok üşenirim diyorsanız da msconfig hizmetlerden vgc'yi silebilirsiniz. Ondan sonra Client'i açınca zaten otomatik olarak Client Vanguard'ı yükler. Eğer öyle düzelmezse ben Valorant'ı silip geri yüklemekten başka çare olduğunu düşünmüyorum.

Peki paket kaybı neden olur yayın açmıştım ondan olmuş olabilir mi ve Valorant'ta son güncellemeden sonra FPS'im dalgalanmaya başladı biraz paket kaybı FPS'e bir şey yapar mı FPS'in Valorant'ın güncellemesinden dolayı olduğunu düşünüyorum ama bakalım.

Valla dediğim gibi 3 tane nedeni var. Birincisi donanımların sürücüleri eski olabilirmiş, ikincisi internet sağlayıcısıyla ilgili bir durum olabilirmiş, üçüncüsü ise Valorant'ın kendisiyle ilgili bir sıkıntıymış. Yayın açmak paket kaybına yol açmaz. Bir de düzelteceğini pek düşünmesem de genel ayarlardan ağ ara belleğini asgariye çekmeyi deneyebilirsiniz paket kaybını geçirmek için. Evet Valorant'ın genel sıkıntısı optimizasyonu ve bunu her gelen güncellemeyle daha da bozuyorlar. Dalgalanmalar derken nasıl dalgalanmalar? Eğer Fps'iniz önceden sabit oynuyorsanız ve eskiden o Fps'i çok rahat alabilmene rağmen şu an düşüp dalgalanıyorsa muhtemelen oyun güncellemeden sonra kendini tam ekran modundan pencereli tam ekran moduna almıştır. Tam ekran moduna döndürün.

Tam ekranda zaten ama bilmiyorum geçenki güncellemelerde de FPS'im bayağı bir düşmüştü ondan sonraki güncellemede yükselmişti bir sonraki güncellemeyi bekliyorum şu anlık zaten pakey kaybı arada oluyor 10 dk da bir falan çok bir sıkıntı olmuyor şu anlık.

Benim Ethernet kablom biraz hasar görmüş durumda o yüzden de olabilir mi acaba paket kaybı, paket kaybı videolarına baktım biraz insanların bayağı pingi var gibi ama bende öyle bir durum çok olmadı 1 kez oldu o da yayındayken.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…