Valorant ping sorunu nasıl giderilir?

N4BA

Centipat
Daha fazla  
Sebebini bilmediğim bir şekilde, ne kadar sinir de olsam bunun bana göre bir çözümü yok. Ama yine de çözenler vardır diye konu açmak istedim. Normal şartlarda internetimin hiçbir sıkıntısı yok; bir sürü oyun oynuyorum veya indirme yapıyorum, bunda bir sorun yok. Ancak Valorant’a girince pingim çok acayip bir şekilde yükseliyor. Normalde 18–20 arası olan ping, 30, 50 hatta 100 seviyelerine çıkıyor. Ping olmasa bile oyun takılıyor. Ayrıca şunu da belirtmek isterim: Son 3 güncellemede bu tür şeyler yaşamaya başladım, eskiden yoktu.

Paket kayıbınızı kontrol ediyor musunuz ?

Noping programı 1 hafta deneme veriyor. Deneyip bakınız. Sorun çözülürse satın alırsınız.

Evet, kontrol ediyorum; hiçbir sıkıntı yok. Sadece Valorant’ta yapıyor.

Peki, harici bir uygulama dışında bunun bir çözümü var mı?
Qos ayarı yaparak çözebilirsin. İnternetten araştır.

Noping programı 1 hafta deneme veriyor. Deneyip bakınız. Sorun çözülürse satın alırsınız.
Şunu da söyleyeyim, NoPing de bir işe yaramadı; hatta daha da kötü olup, 100’ü geçmeyen ping 470’leri gördü.

Sorunu kendim çözdüm. Harici bir uygulama kullanmaya veya internetle oynamaya gerek yokmuş. Oyunu silip ayrı bir diske kurdum ve ping falan kalmadı. Arada yükseliyor gibi gösteriyor ama hiçbir sıkıntı yok, oyun akıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…