Yusuf Emirrr Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 391 Çözümler 3 27 Ağustos 2020 #1 Bugün güncelleme yaptıktan sonra oyunda pingim 150'den aşağı düşmüyor ama normalde böyle değil. Sadece oyun içinde nasıl düzelir bu durum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ağustos 2020
Bugün güncelleme yaptıktan sonra oyunda pingim 150'den aşağı düşmüyor ama normalde böyle değil. Sadece oyun içinde nasıl düzelir bu durum.
3 338990 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.095 Makaleler 4 Çözümler 138 26 Eylül 2020 #2 İnternete nasıl bağlanıyorsunuz? (Wİ-Fİ, Ethernet) Speedtest sonuçlarınız nasıl? Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Artı 0 Eksi
İnternete nasıl bağlanıyorsunuz? (Wİ-Fİ, Ethernet) Speedtest sonuçlarınız nasıl? Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net
KS KS Yusuf Emirrr Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 391 Çözümler 3 26 Eylül 2020 #3 338990 dedi: İnternete nasıl bağlanıyorsunuz? (Wi-Fi, Ethernet) Speedtest sonuçlarınız nasıl? Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Genişletmek için tıkla... Bayağı erken cevap verdiniz ama düzeldi sorunum Artı 0 Eksi
338990 dedi: İnternete nasıl bağlanıyorsunuz? (Wi-Fi, Ethernet) Speedtest sonuçlarınız nasıl? Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test Use Speedtest on all your devices with our free desktop and mobile apps. www.speedtest.net Genişletmek için tıkla... Bayağı erken cevap verdiniz ama düzeldi sorunum
3 338990 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 3.095 Makaleler 4 Çözümler 138 26 Eylül 2020 #4 Yusuf Emirrr dedi: Bayağı erken cevap verdiniz ama düzeldi sorunum Genişletmek için tıkla... Cevap bekleyen konularda görmüştüm, kusura bakmayın. Çözümü yazarsanız iyi olur, aynı sorunu yaşayan arkadaşlar da yararlansın. İyi Sosyal'ler. Artı 0 Eksi
Yusuf Emirrr dedi: Bayağı erken cevap verdiniz ama düzeldi sorunum Genişletmek için tıkla... Cevap bekleyen konularda görmüştüm, kusura bakmayın. Çözümü yazarsanız iyi olur, aynı sorunu yaşayan arkadaşlar da yararlansın. İyi Sosyal'ler.
KS KS Yusuf Emirrr Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 391 Çözümler 3 27 Eylül 2020 #5 338990 dedi: Cevap bekleyen konularda görmüştüm, kusura bakmayın. Çözümü yazarsanız iyi olur, aynı sorunu yaşayan arkadaşlar da yararlansın. İyi Sosyal'ler. Genişletmek için tıkla... Her güncellemeden sonra bende böyle bir sorun oluyor ama sonra kendi kendine çözülüyor bende anlamış değilim. Artı 0 Eksi
338990 dedi: Cevap bekleyen konularda görmüştüm, kusura bakmayın. Çözümü yazarsanız iyi olur, aynı sorunu yaşayan arkadaşlar da yararlansın. İyi Sosyal'ler. Genişletmek için tıkla... Her güncellemeden sonra bende böyle bir sorun oluyor ama sonra kendi kendine çözülüyor bende anlamış değilim.