Ömer Üzmez
Yoctopat
Daha fazla
Arkadaşlar son 1 haftadır falan internetimle alakalı sorun yaşıyorum ve oyunlarda da fark ediliyor bu durum fakat sadece Valorant'ta pingim yükselince FPS düşüyor. Şu şekilde daha iyi açıklarım kendimi normalde 200 FPS civarı alan birisiyim fakat dediğim gibi pingim yükselince bu 20'ye falan düşüyor. Ayrıca işin garip kısmı da pingim sadece arkadaşlarım Tab basınca görüyor yani ben yine normal 20 ping görüyorum fakat arkadaşım diyor ki 80 pingin var. Son zamanlarda bu durumdan dolayı acayip tilt oldum ve soluğu burada aldım. İnşallah yardımcı olabilecek mesajlar gelir. Dediğim gibi bu durumu sadece Valorant'ta yaşıyorum. Her türlü yolu denedim modemi açtım kapadım, tüm kablolarını yeniden iyice yerine taktım, oyundan çık gir yaptım fakat asla düzelmedi. Ve bu FPS düşüşleri Valorant'ta 2 veya 3 tur devam ediyor ve oyun performansımı çok etkiliyor. Umarım kendimi açıklayabilmişimdir anlaşılmayan yer varsa sorabilirsiniz cevaplarım her şeyi.
Arkadaşlar şuan durum her oyunda olmaya başladı normalde Escape The Backrooms ya da Portal 2 de falan olmuyodu bunları arkadaşlarımla oynarken sıkıntı çıkmıyodu fakat şimdi Mafia oynarken bile arasıra drop yiyorum bu şekilde
Arkadaşlar şuan durum her oyunda olmaya başladı normalde Escape The Backrooms ya da Portal 2 de falan olmuyodu bunları arkadaşlarımla oynarken sıkıntı çıkmıyodu fakat şimdi Mafia oynarken bile arasıra drop yiyorum bu şekilde
Son düzenleme: