PaRaDoKs Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 594 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #1 Merhaba az önce Mastercard bir sanal karttan 1050 Valorant points aldım fakat ekran bu şekilde. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri IMG20210301210819.jpg 161,9 KB · Görüntüleme: 89
Merhaba az önce Mastercard bir sanal karttan 1050 Valorant points aldım fakat ekran bu şekilde. Ne yapmalıyım?
Qincell Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 843 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Mart 2021 #2 Oyundan çıkıp girmeyi dener misin ? Edit: Kanka üstüne bir de sweat giy ya, üşümüyor musun? Artı 0 Eksi
Belirsiz İntegral Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.264 Çözümler 6 1 Mart 2021 #3 PaRaDoKs dedi: Merhaba az önce Mastercard bir sanal karttan 1050 Valorant points aldım fakat ekran bu şekilde. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Biraz bekleyin düzelir. Artı 0 Eksi
PaRaDoKs dedi: Merhaba az önce Mastercard bir sanal karttan 1050 Valorant points aldım fakat ekran bu şekilde. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Biraz bekleyin düzelir.
Pmw Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2020 Mesajlar 2.165 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer BSU 1 Mart 2021 #4 1-2 dakika yüklenmesini bekleyin. Bu arada kendinizi de çekmişsiniz. Artı 0 Eksi
ediline Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 219 Yer üzgünlüğünde Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #5 Pmw dedi: 1-2 dakika yüklenmesini bekleyin. Bu arada kendinizi de çekmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir de kamerayı kapatsa çok güzel olur çünkü çok kolay hackleyebiliyorlar bilginiz olsun arkadaşlar. Artı 0 Eksi
Pmw dedi: 1-2 dakika yüklenmesini bekleyin. Bu arada kendinizi de çekmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Bir de kamerayı kapatsa çok güzel olur çünkü çok kolay hackleyebiliyorlar bilginiz olsun arkadaşlar.
reinsy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.575 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #6 PaRaDoKs dedi: Merhaba az önce Mastercard bir sanal karttan 1050 Valorant points aldım fakat ekran bu şekilde. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Eğer para kartından çekilmişse, Aynısı arkadaşıma da oldu riota mail atti birkaç saat içinde geldi. Riota mail at. Artı 0 Eksi
PaRaDoKs dedi: Merhaba az önce Mastercard bir sanal karttan 1050 Valorant points aldım fakat ekran bu şekilde. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Eğer para kartından çekilmişse, Aynısı arkadaşıma da oldu riota mail atti birkaç saat içinde geldi. Riota mail at.
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.718 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 1 Mart 2021 #7 Yakışıklıymışsın. Artı 0 Eksi
KS KS PaRaDoKs Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 594 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #8 dansemacabre dedi: Yakışıklıymışsın. Genişletmek için tıkla... Konuyla ilgisi olmayan bir mesaj ama iltifat olarak kabul ediyorum dhwhwhsyayayha reinsy dedi: Eğer para kartından çekilmişse, aynısı arkadaşıma da oldu riota mail atti birkaç saat içinde geldi. Riota mail at. Genişletmek için tıkla... Nasıl atabilirim bir link falan var mıdır? Valorant desteğe bir bilet gönderdim sorunumu açıklayan mail yerine bununda görürler mi? Son düzenleme: 1 Mart 2021 Artı 0 Eksi
dansemacabre dedi: Yakışıklıymışsın. Genişletmek için tıkla... Konuyla ilgisi olmayan bir mesaj ama iltifat olarak kabul ediyorum dhwhwhsyayayha reinsy dedi: Eğer para kartından çekilmişse, aynısı arkadaşıma da oldu riota mail atti birkaç saat içinde geldi. Riota mail at. Genişletmek için tıkla... Nasıl atabilirim bir link falan var mıdır? Valorant desteğe bir bilet gönderdim sorunumu açıklayan mail yerine bununda görürler mi?