Valorant Points hangi mağazadan alınabilir?

Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Valorant'a yeni yeni girdim. Uzun süre uzak kalmaya çalıştım ancak arkadaş tavsiyeleri üzerine bir denemek istedim. Oyun gerçekten sardı. Şu an skin almak istiyorum. Sizce VP almak mantıklı mı?
Eğer mantıklı olduğunu düşünüyorsanız, nereden almalıyım? Her fiyata okeyim. Yalnız tek bir kriterim var. O da aldığım yerin mağaza olması. Yani nakit parayla yüz yüze VP alacağım bir yer arıyorum. VP alınca hangi skinleri önerirsiniz? Biliyorum bir sürü soru oldu ama kusura bakmayın. Okuduğunuz ve cevap yazmak için uğraştığınız için çok teşekkür ederim.

Trendyolda uygun fiyata var.Hızlı teslim ediyorlar.Ama yüz yüze satan biryer olduğunu sanmıyorum.

Fiziksel olarak alabileceğin bir VP yok diye biliyorum ve zaten bunlar e-pin olarak geçiyor yani dijital ortamda satın alınıp kullanılabilir.

Migros da vardı galiba.

Fiziksel olarak alabileceğin bir VP yok zaten bunlar e-pin olarak geçiyor yani dijital ortamda satın alınıp kullanılabilir.

Şok'tan alabilir belki.

Son düzenleyen: Moderatör:
şok tan innial kartı alıp öyle yapabilirsin akrt ile alakalı özellikleri çalışanlar anlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…