3 343248 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 249 Çözümler 4 7 Mayıs 2022 #1 Birkaç yerde güvenlik duvarından Valorant'a özel port açma tarzı şeyler gördüm. Bunlar gerçekten işe yarıyor mu?
Birkaç yerde güvenlik duvarından Valorant'a özel port açma tarzı şeyler gördüm. Bunlar gerçekten işe yarıyor mu?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.096 Makaleler 3 Çözümler 194 7 Mayıs 2022 #2 Hangi amaçla yapılıyor ki işe yarasın?
3 343248 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 249 Çözümler 4 7 Mayıs 2022 #3 ItsAllGoodman dedi: Hangi amaçla yapılıyor ki işe yarasın? Genişletmek için tıkla... Sonradan düzeltimde gözükmemiş. Ping düzeltmek için port açma tarzı şeyler gördüm. İşe yarıyor mu?
ItsAllGoodman dedi: Hangi amaçla yapılıyor ki işe yarasın? Genişletmek için tıkla... Sonradan düzeltimde gözükmemiş. Ping düzeltmek için port açma tarzı şeyler gördüm. İşe yarıyor mu?
Pxn Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.777 Makaleler 6 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paylaşımlı Scooter 7 Mayıs 2022 #4 Ping düşürdüğünü söylüyor Riot çalışanları, hehalde daha stabil oluyordur.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.054 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 7 Mayıs 2022 #5 Port açmak ping sorunlarını düzeltmez. Bağlantı kopma/bağlanamama sorunlarını çözer. Son düzenleme: 7 Mayıs 2022
AKINCILAR Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.688 Makaleler 3 Çözümler 16 7 Mayıs 2022 #6 Akşama deneyeyim. Bağlantı problemleri sürekli sıkıntı oluyordu Valorant da. Sonucu paylaşırım.
S snoxyyy Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 1.063 Çözümler 5 7 Mayıs 2022 #7 343248 dedi: Birkaç yerde güvenlik duvarından Valorant'a özel port açma tarzı şeyler gördüm. Bunlar gerçekten işe yarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bizim yazlıkta ADSL internet vardı pingim stabil değildi onu yapmak pingi düzeltmez stabil yapar benimkini de stabil yaptı
343248 dedi: Birkaç yerde güvenlik duvarından Valorant'a özel port açma tarzı şeyler gördüm. Bunlar gerçekten işe yarıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bizim yazlıkta ADSL internet vardı pingim stabil değildi onu yapmak pingi düzeltmez stabil yapar benimkini de stabil yaptı
3 343248 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 249 Çözümler 4 7 Mayıs 2022 #8 snoxyyy dedi: Bizim yazlıkta ADSL internet vardı pingim stabil değildi onu yapmak pingi düzeltmez stabil yapar benimkini de stabil yaptı. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız portlar hala sizde ise atar mısınız denemek istiyorum çünkü pingim gram stabil değil. Ve bir sorum var Vanguard portlarla ilgili sıkıntı çıkartır mı? AKINCILAR dedi: Akşama deneyeyim. Bağlantı problemleri sürekli sıkıntı oluyordu Valorant da. Sonucu paylaşırım. Genişletmek için tıkla... Sonuçları merak ediyorum.
snoxyyy dedi: Bizim yazlıkta ADSL internet vardı pingim stabil değildi onu yapmak pingi düzeltmez stabil yapar benimkini de stabil yaptı. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız portlar hala sizde ise atar mısınız denemek istiyorum çünkü pingim gram stabil değil. Ve bir sorum var Vanguard portlarla ilgili sıkıntı çıkartır mı? AKINCILAR dedi: Akşama deneyeyim. Bağlantı problemleri sürekli sıkıntı oluyordu Valorant da. Sonucu paylaşırım. Genişletmek için tıkla... Sonuçları merak ediyorum.