Valorant PPSSPP'de oynanır mı?

Emulator kanka iste.

Tamam bizde aynısını diyoruz kendi cümlene ters çıkıyorsun şu an. Arkadaş zaten Mobile diye belirtmiş PSP sürümü çıkmalı diye belirtmemiş.

Geforce NOW'da Valorant desteği yoktur.
Emulator pssps PSP'nin özellikleri farklı degil konuda oynanır mı demıs oynanmaz.

Tamam arkadaş zaten hayır demiş daha sonradan kendi fikrini de belirtmiş bence bunda kavga edilecek bir durum da yok. En basitinden bende oynanmaz dedim fakat GeForce NOW'da oynayabilirsiniz diye bir seçenek sundum fakat GeForce NOW PPSSPP için özel olan bir şey değil bence bu meseleyi uzatmayın kapansın direk

Son düzenleyen: Moderatör:

Valorant Mobile çıkmadığı halde oynanmaz demis konu PPSSPP üzerine kurulu GeForce NOW ile oynanmaz Valorant.

Valorant Mobile çıkmadığı halde oynanmaz demis konu PPSSPP üzerine kurulu GeForce NOW ile oynanmaz Valorant.

GeForce NOW da yok bende sonradan hatırladım League of Legends ile karıştırdım mesela bunu hatırlattığın için teşekkürler. Ayrıca arkadaş çıkmadığı halde değil dememiş, çıkmadığı sürece oynanmaz demiş.

LOL'de varyasyonların hepsi yok belirli modlar var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…