Valorant PS4'e çıkar mı?

Ömer099

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Macbook Air M4 13.6"

=>16 GB LPDDR5 Bellek =>M4 Yonga Seti CPU: 10 Çekirdek(4 Performans 6 Verimlilik)

=>M4 GPU: 8 Çekirdek. =>2560x1664 Çözünürlüklü 13.6 inch Liquid Retina Ekran. =>1080p HD Kamera
Meslek
Öğrenci
Başlıkta da söyledim Valorant 14 Temmuz'da konsola tam sürümü çıkıyormuş PS4'e çıkar mı? Çıkarsa PC ile PS4 Online oynayabilir mi?

Başlıkta da söyledim Valorant 14 Temmuz'da konsola tam sürümü çıkıyormuş PS4'e çıkar mı? Çıkarsa PC ile PS4 Online oynayabilir mi?

Çıksa bile PC konsol beraber oynayamaz adil olmaz.

Hayır hocam çıkmayacak çapraz platform desteğide olmayacak sadece Xbox Series X PS 5 ve Xbox Series S'e gelecek PS 4'ü satıp üstüne koyup ikinci el veya sıfır bir Series S alın veya PS 4 ile Series S konsolunu takas yapın PS 4 artık çöp Series S alırsınız Game Pass alırsınız keyfinize bakarsınız.

Neden ki PS4 Valorant'ı kaldıracak nitelikte RDR2'yi bile açabiliyor Valorant'ı rahat açması lazım.

Tutmaz diye riske girmeyecekler optimizasyon yapmak istemiyorlar PS 4 kullanıcısı azaldı.

Güzel bir soru ancak beta versiyonu PS4'e gelmedi. Tam oyun da gelmeyecek. Yapımcıyla alakalı olabilir.

Cevabını verdim diye düşünüyorum.

Series S almak için üstüne kaç koymam gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…