arda5050 Centipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #1 Valorant radyant krizi Phantom alınır mı? Mağazaya hem radyant krizi Phantom hem de Anomali Phantom geldi hangisini aliyim. Ama radyant krizi Phantom yaklaşık 430 TL'ye geliyor Anomali Phantom 300 civarı bir şey.
Valorant radyant krizi Phantom alınır mı? Mağazaya hem radyant krizi Phantom hem de Anomali Phantom geldi hangisini aliyim. Ama radyant krizi Phantom yaklaşık 430 TL'ye geliyor Anomali Phantom 300 civarı bir şey.
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #3 Anomali Phantom al.
firrisn Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 514 Çözümler 3 Yer Türkiye Cumhuriyeti 12 Ekim 2023 #4 arda5050 dedi: Valorant radyant krizi Phantom alınır mı? Mağazaya hem radyant krizi Phantom hem de Anomali Phantom geldi hangisini aliyim. Ama radyant krizi Phantom yaklaşık 430 TL'ye geliyor Anomali Phantom 300 civarı bir şey. Genişletmek için tıkla... Radyant krizi yerine anomali veya oni alsan çok daha iyi ama her şey kişinin zevklerine bağlı dostum hangisi hoşuna giderse onu al.
arda5050 dedi: Valorant radyant krizi Phantom alınır mı? Mağazaya hem radyant krizi Phantom hem de Anomali Phantom geldi hangisini aliyim. Ama radyant krizi Phantom yaklaşık 430 TL'ye geliyor Anomali Phantom 300 civarı bir şey. Genişletmek için tıkla... Radyant krizi yerine anomali veya oni alsan çok daha iyi ama her şey kişinin zevklerine bağlı dostum hangisi hoşuna giderse onu al.
ByRedp Decapat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #5 arda5050 dedi: Valorant radyant krizi Phantom alınır mı? Mağazaya hem radyant krizi Phantom hem de Anomali Phantom geldi hangisini aliyim. Ama radyant krizi Phantom yaklaşık 430 TL'ye geliyor Anomali Phantom 300 civarı bir şey. Genişletmek için tıkla... Kanka bence radyant krizi çöp ya anomali daha güzel.
arda5050 dedi: Valorant radyant krizi Phantom alınır mı? Mağazaya hem radyant krizi Phantom hem de Anomali Phantom geldi hangisini aliyim. Ama radyant krizi Phantom yaklaşık 430 TL'ye geliyor Anomali Phantom 300 civarı bir şey. Genişletmek için tıkla... Kanka bence radyant krizi çöp ya anomali daha güzel.
K Kıymalı Pide Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2017 Mesajlar 1.000 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #6 lynch01 dedi: Anomali Phantom al. Genişletmek için tıkla... Anomali ben kullanıyorum sekme hissiyatı çok yüksek görünüşüne aldanıp aldım ama hissiyat bence kötü.
lynch01 dedi: Anomali Phantom al. Genişletmek için tıkla... Anomali ben kullanıyorum sekme hissiyatı çok yüksek görünüşüne aldanıp aldım ama hissiyat bence kötü.