1nput Decapat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 90 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2021 #1 Merhabalar. Pingim düşük olmasına rağmen tam rakibe sıkmaya başlıyorum paket kaybım artıyor ve anlık takılma yaşıyorum ve ölünce geçiyor.
Merhabalar. Pingim düşük olmasına rağmen tam rakibe sıkmaya başlıyorum paket kaybım artıyor ve anlık takılma yaşıyorum ve ölünce geçiyor.
460343 Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 174 Çözümler 4 17 Mayıs 2021 #2 1nput dedi: Merhabalar. Pingim düşük olmasına rağmen tam rakibe sıkmaya başlıyorum paket kaybım artıyor ve anlık takılma yaşıyorum ve ölünce geçiyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba Rision, Bu yazıya bakmanı öneririm. Artı 0 Eksi
1nput dedi: Merhabalar. Pingim düşük olmasına rağmen tam rakibe sıkmaya başlıyorum paket kaybım artıyor ve anlık takılma yaşıyorum ve ölünce geçiyor. Genişletmek için tıkla... Merhaba Rision, Bu yazıya bakmanı öneririm.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 17 Mayıs 2021 #3 After burner ekranını paylaşır mısın oyun sırasındaki . Bir de hangi ayarlarda oynuyorsun. Artı 0 Eksi