mdible Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #1 Merhaba, 7.1 desteklemeyen bir kulaklığım var Rampage thunder ve ses kasmada sıkıntılar yaşıyorum. Nasıl daha iyi ses kasarım, taktikleri nelerdir?
Merhaba, 7.1 desteklemeyen bir kulaklığım var Rampage thunder ve ses kasmada sıkıntılar yaşıyorum. Nasıl daha iyi ses kasarım, taktikleri nelerdir?
kerem73 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.148 Çözümler 3 14 Kasım 2023 #2 Rampage alarak büyük bir hata yapmışsınız
mdible Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #3 kerem73 dedi: Rampage alarak büyük bir hata yapmışsınız Genişletmek için tıkla... Zamanında çok fazla ünlü ve iyi bir markaydı zaten bu zamana kadar silvera çıktım ama devamı için daha da iyi ses kasmam lazım ama zor bu kulaklık ile olsun
kerem73 dedi: Rampage alarak büyük bir hata yapmışsınız Genişletmek için tıkla... Zamanında çok fazla ünlü ve iyi bir markaydı zaten bu zamana kadar silvera çıktım ama devamı için daha da iyi ses kasmam lazım ama zor bu kulaklık ile olsun
5 511993 Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 1.237 Çözümler 1 14 Kasım 2023 #4 mdible dedi: Merhaba, 7.1 desteklemeyen bir kulaklığım var Rampage thunder ve ses kasmada sıkıntılar yaşıyorum. Nasıl daha iyi ses kasarım, taktikleri nelerdir? Genişletmek için tıkla... Kulaklıkta bitiyor hocam iş. Daha iyi ses kasmak istiyorsanız daha iyi kulaklık almalısınız.
mdible dedi: Merhaba, 7.1 desteklemeyen bir kulaklığım var Rampage thunder ve ses kasmada sıkıntılar yaşıyorum. Nasıl daha iyi ses kasarım, taktikleri nelerdir? Genişletmek için tıkla... Kulaklıkta bitiyor hocam iş. Daha iyi ses kasmak istiyorsanız daha iyi kulaklık almalısınız.
mdible Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #5 511993 dedi: Kulaklıkta bitiyor hocam iş. Daha iyi ses kasmak istiyorsanız daha iyi kulaklık almalısınız. Genişletmek için tıkla... teşşekür ederim önerebileceğiniz bir kulaklık var mı
511993 dedi: Kulaklıkta bitiyor hocam iş. Daha iyi ses kasmak istiyorsanız daha iyi kulaklık almalısınız. Genişletmek için tıkla... teşşekür ederim önerebileceğiniz bir kulaklık var mı