Slazey Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 46 15 Eylül 2023 #1 Dostlar başlıkta gördüğünüz gibi bıraz önce destek talebi oluşturdum ne yapacağım?
shockedblackguy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 1.025 Makaleler 2 Çözümler 6 15 Eylül 2023 #2 Yapacak bir şey yok . Adı üstünde, random.
Slazey Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 46 15 Eylül 2023 #3 shockedblackguy dedi: Yapacak bir şey yok . Adı üstünde, random. Genişletmek için tıkla... 10 TLye aldım birde 5 TL beleş verdi promosyon kodu ile
shockedblackguy dedi: Yapacak bir şey yok . Adı üstünde, random. Genişletmek için tıkla... 10 TLye aldım birde 5 TL beleş verdi promosyon kodu ile
lyforeid Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 2.720 Makaleler 1 Çözümler 13 15 Eylül 2023 #4 Destek talebini kime oluşturdun? Riot'a mı yoksa satın aldığın yere mi? Riot'a oluşturduysan hesabı silebilme ihtimalleri var çünkü hesap satışı yasak.
Destek talebini kime oluşturdun? Riot'a mı yoksa satın aldığın yere mi? Riot'a oluşturduysan hesabı silebilme ihtimalleri var çünkü hesap satışı yasak.
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 15 Eylül 2023 #5 Legal yolla dolandırıldınız geçmiş olsun. Bir daha yapmazsınız umarım.
snageX Hectopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 3.150 Makaleler 1 Çözümler 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #6 5 lira vermiş ki nasıl olsa yarısını aldım bir daha alayım de diye. Harbi milletimiz büyük çakal, keşke kafa başka şeylere çalışsa.
5 lira vermiş ki nasıl olsa yarısını aldım bir daha alayım de diye. Harbi milletimiz büyük çakal, keşke kafa başka şeylere çalışsa.
sykdr Centipat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 33 15 Eylül 2023 #7 Random hesaplar çalıntı hesap zaten şifre, mail gibi bilgileri değiştiremiyorsun. Aynı hesabı bir sürü kişiye satıyorlar. Yani hiçbir şey yapamazsın.
Random hesaplar çalıntı hesap zaten şifre, mail gibi bilgileri değiştiremiyorsun. Aynı hesabı bir sürü kişiye satıyorlar. Yani hiçbir şey yapamazsın.
Slazey Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 46 15 Eylül 2023 #8 sykdr dedi: Random hesaplar çalıntı hesap zaten şifre, mail gibi bilgileri değiştiremiyorsun. Aynı hesabı bir sürü kişiye satıyorlar. Yani hiçbir şey yapamazsın. Genişletmek için tıkla... O sorun değil ilk kez aldım oda böyle oldu bari girip bir bakaydim
sykdr dedi: Random hesaplar çalıntı hesap zaten şifre, mail gibi bilgileri değiştiremiyorsun. Aynı hesabı bir sürü kişiye satıyorlar. Yani hiçbir şey yapamazsın. Genişletmek için tıkla... O sorun değil ilk kez aldım oda böyle oldu bari girip bir bakaydim