Şakamakaçöküyoz Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 414 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #1 Merhaba. Ben Valorant hesabımı 20 level yapıp ranked maçlarımı yaptım ve beni Gold 2'ye attı. Bundan sonra nelere dikkat etmeliyim?
Merhaba. Ben Valorant hesabımı 20 level yapıp ranked maçlarımı yaptım ve beni Gold 2'ye attı. Bundan sonra nelere dikkat etmeliyim?
Taha0982694 Centipat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 722 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #2 Şakamakaçöküyoz dedi: Merhaba. Ben Valorant hesabımı 20 level yapıp ranked maçlarımı yaptım ve beni Gold 2'ye attı. Bundan sonra nelere dikkat etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Aim,takım kordinasyonu,ajan seçimleri,line up,Movement,Spray,peek gibi oyunun en önemli mekaniklerinde ustalaşman gerekli.
Şakamakaçöküyoz dedi: Merhaba. Ben Valorant hesabımı 20 level yapıp ranked maçlarımı yaptım ve beni Gold 2'ye attı. Bundan sonra nelere dikkat etmeliyim? Genişletmek için tıkla... Aim,takım kordinasyonu,ajan seçimleri,line up,Movement,Spray,peek gibi oyunun en önemli mekaniklerinde ustalaşman gerekli.
B Burak İncehasan Hectopat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 1.822 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #3 Oyun girmeden önce ellerini iyice ısıt, mikrafon kullan, insanları toxicleme, rehber videolarını izleyip oyun bilgini geliştirmeye çalış.
Oyun girmeden önce ellerini iyice ısıt, mikrafon kullan, insanları toxicleme, rehber videolarını izleyip oyun bilgini geliştirmeye çalış.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.776 Makaleler 13 Çözümler 16 6 Ocak 2023 #4 Benide Altın 3 e attı 3 maç girdim sonra Plat 2 attı. Sanırım iyi oynuyorum.
3 370655 Megapat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 7.346 Çözümler 60 7 Ocak 2023 #5 Ben smurf hesabımla o elolarda oynuyorum. Millet daha önünü zor görüyor, taktik bilen ve bildiği taktiği uygulayabilen çok az kişi var.
Ben smurf hesabımla o elolarda oynuyorum. Millet daha önünü zor görüyor, taktik bilen ve bildiği taktiği uygulayabilen çok az kişi var.