Valorant, Raze için ideal hassasiyet nedir?

REPLIS

Decapat
Daha fazla  
Selam. Ben Raze main olmayı düşünüyorum ama bir türlü hassasiyette karar alamadım. Normalde 1600DPI 0,24 sens tim DPI'ı değiştirmek istemiyorum ama sens kaç olmalı bu sensteyken fareyi biraz soldan en sağa kadar çevirince bile arkamı tam dönemiyordum. Bir de Raze'de hem çantaları altıma atıp movement atmak için biraz yüksek bir sens lazım bence. Sizce kaç yapayım? Bir de Raze de önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sens'ine alışıksan değiştirmeni önermem alanın varsa büyük bir mouse pad alabilirsin. Ama mouse pad alamıyorsan mouse padin en solundan en sağına fareyi çevirince arkanı dönecek şekilde ayarlarsan yeterli olur zamanla alışırsın sens'ine.

Raze gibi karakterlerde, hareketlilik çok önemli olduğu için biraz daha hızlı tepki vermek gerekebilir. 1600 DPI ve 0.24 sens ile fareyi tam çevirememen normal, çünkü hareketliliği arttırmak için biraz daha yüksek bir sens kullanman gerekecek. Eğer sensi biraz daha artırırsan, hem çanta atarken hem de rakiplere hızlı tepki verirken daha rahat olursun.

Bence şu ayarları deneyebilirsin:

0.30 - 0.35 sens arası, 1600 DPI ile ideal olabilir. Bu sayede hem hassasiyetini koruyarak düzgün aim yapabilir, hem de hareketliliği arttırabilirsin.Eğer yine de yeterli olmuyorsa, DPI’yı 1800 yapıp, 0.22 - 0.24 sens arasında kalabilirsin.

Raze’le ilgili birkaç öneri:

Satchel Jump ile çevik olman çok önemli. Bunu sürekli pratik yaparak, rakiplerin seni beklemeden hızlıca pozisyon değiştirebilirsin.
Boom Botu kullanırken, sağa sola çekerek veya duvarlardan sektirerek rakiplerin yerini tespit etmen çok faydalı olabilir.
Ultimate'ı daha düşük canla kalmış, sıkışmış veya cover arayan rakiplere karşı kullanmak daha verimli.

Bu sens ve önerilerle biraz deneme yaparak, hem aim hem de hareketliliği güzel şekilde dengeleyebilirsin. Eğer ayarları test edersen, nasıl hissettiğini daha iyi anlayabiliriz.

Raze gibi karakterlerde, hareketlilik çok önemli olduğu için biraz daha hızlı tepki vermek gerekebilir. 1600 DPI ve 0.24 sens ile fareyi tam çevirememen normal, çünkü hareketliliği arttırmak için biraz daha yüksek bir sens kullanman gerekecek. Eğer sensi biraz daha artırırsan, hem çanta atarken hem de rakiplere hızlı tepki verirken daha rahat olursun.

Bence şu ayarları deneyebilirsin:

0.30 - 0.35 sens arası, 1600 DPI ile ideal olabilir. Bu sayede hem hassasiyetini koruyarak düzgün aim yapabilir, hem de hareketliliği arttırabilirsin.Eğer yine de yeterli olmuyorsa, DPI’yı 1800 yapıp, 0.22 - 0.24 sens arasında kalabilirsin.

Raze’le ilgili birkaç öneri:

Satchel Jump ile çevik olman çok önemli. Bunu sürekli pratik yaparak, rakiplerin seni beklemeden hızlıca pozisyon değiştirebilirsin.
Boom Botu kullanırken, sağa sola çekerek veya duvarlardan sektirerek rakiplerin yerini tespit etmen çok faydalı olabilir.
Ultimate'ı daha düşük canla kalmış, sıkışmış veya cover arayan rakiplere karşı kullanmak daha verimli.

Bu sens ve önerilerle biraz deneme yaparak, hem aim hem de hareketliliği güzel şekilde dengeleyebilirsin. Eğer ayarları test edersen, nasıl hissettiğini daha iyi anlayabiliriz.
Dediklerini denedim, biraz poliganda aim antremanı birazda Satchel Jump denedim 32 sens benim için iyi 32 den devam etcem gibi duruyo teşekkürler. fazla uzatmamak için vermediğin tavsiye felan varsa verebilirsin daha raze i açmadım bile çok yeniyim :) ihtiyacım var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı