Valorant Raze mi Neon mu?

Brk05

Femtopat
Daha fazla  
Valoda Raze veya Neon açacağım hangisini önerirsiniz?

Haritadan haritaya değişir hocam. Yani öneri için falan soruyorsanız saçma değil mi? İkisi de hareketli ajan. Hangisi sana hitap ediyor ise onu aç. Zaten instalocklardan oynayabilir misin bilmem.

Raze bence çok sıradan bir karakter onun yerine Neon almak daha iyi olur tabi nasıl oynayacağınıza bağlı ilk önce bakın hangisini oynayabiliyorsunuz

Site daha kolay giriliyor Raze ile Q Q atınca takımda iyi ise aim bozarsın. Takıma katkın olur başlangıç için neon tercih edebilirsin Raze biraz zorlanabilirsiniz.

Raze bence çok sıradan bir karakter onun yerine Neon almak daha iyi olur tabi nasıl oynayacağınıza bağlı ilk önce bakın hangisini oynayabiliyorsunuz
Teşekkürler

Site daha kolay giriliyor Raze ile Q Q atınca takımda iyi ise aim bozarsın. Takıma katkın olur başlangıç için neon tercih edebilirsin Raze biraz zorlanabilirsiniz.
Teşekkür ederim o zaman neon açarım

Ben neon tercih ederim. Bir aralar mainimdi. Ama Raze'de güzel ajandır. Yayıncıları vs. izleyerek karar verebilirsiniz. Ya da deneyerek.

Ben neon tercih ederim. Bir aralar mainimdi. Ama Raze'de güzel ajandır. Yayıncıları vs. izleyerek karar verebilirsiniz. Ya da deneyerek.
Raze bomba atınca baya bi ölmüşlüğüm var o yüzden raze düşünüyordum ama bazı yayıncıları izleyerek neonuda iyi buldum

Raze bomba atınca bayağı bir ölmüşlüğüm var o yüzden Raze düşünüyordum ama bazı yayıncıları izleyerek neonuda iyi buldum.

Yani hocam hangisi size daha rahat geliyor ise onu açın. Ama ilk kez Raze oynamak zevk verebilir insana. Skilleri ile adam öldürmek falan zevkli bence.

Başlangıç için Neon iyi. Raze'i oynamak için Q özelliklerini çok iyi bilmek lazım diğer türlü Raze alırsanız çok iyi kullanamadığınız için maçı kaybedersiniz. Neon alırsanız daha kolay olur. C özelliği ile duvar atıp E ile koşarak ve Q özelliklerini atarak takımla beraber site açabilirsiniz.

Yani çantalarla uçmayı başaramadıktan sonra Raze kullanmak mantıksız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…