2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 13 Şubat 2021 #1 Valorant oynuyorum ve birçok anda yavaş kalıyorum. Nasıl daha hızlı refleks gösterebilirim?
yigitalyksel Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 489 13 Şubat 2021 #2 244012 dedi: Valorant oynuyorum ve birçok anda yavaş kalıyorum. Nasıl daha hızlı refleks gösterebilirim? Genişletmek için tıkla... Ben aimlab kullandım ortalama 1-2 hafta kullandım. Ve gerçekten etki etti. Aimlab kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
244012 dedi: Valorant oynuyorum ve birçok anda yavaş kalıyorum. Nasıl daha hızlı refleks gösterebilirim? Genişletmek için tıkla... Ben aimlab kullandım ortalama 1-2 hafta kullandım. Ve gerçekten etki etti. Aimlab kullanabilirsin.
marasl1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 1.273 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #3 AimLab'de aim geliştirerek. Artı 0 Eksi
B bugrauzumcu Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 143 13 Şubat 2021 #4 Daha çok oynayarak olacak bir şey çok oynarsan ileride kas hafızasına dönüşüyor yaptığın hareketler bundan başka oyunun poligonunda çalışabilirsin. Artı 0 Eksi
Daha çok oynayarak olacak bir şey çok oynarsan ileride kas hafızasına dönüşüyor yaptığın hareketler bundan başka oyunun poligonunda çalışabilirsin.
OSAYİSAMUEL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 2.525 Makaleler 12 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #5 244012 dedi: Valorant oynuyorum ve birçok anda yavaş kalıyorum. Nasıl daha hızlı refleks gösterebilirim? Genişletmek için tıkla... Aim lab. Veya poligona girin zorluğu orta veya zora alıp aniden çıkan düşmanları vurmaya çalışın. Artı 0 Eksi
244012 dedi: Valorant oynuyorum ve birçok anda yavaş kalıyorum. Nasıl daha hızlı refleks gösterebilirim? Genişletmek için tıkla... Aim lab. Veya poligona girin zorluğu orta veya zora alıp aniden çıkan düşmanları vurmaya çalışın.
KS KS 2 244012 Hectopat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 3.677 Makaleler 7 Çözümler 9 13 Şubat 2021 #6 yigitalyksel dedi: Ben Aim Lab kullandım ortalama 1-2 hafta kullandım. Ve gerçekten etki etti. Aim Lab kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... marasl1 dedi: Aim Lab'de aim geliştirerek. Genişletmek için tıkla... OSAYİSAMUEL dedi: Aim Lab veya poligona girin zorluğu orta veya zora alıp aniden çıkan düşmanları vurmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Aim Lab'i kullanıyordum. İyi ki kullanıyormuşum. Önermenizden fark ettim. bugrauzumcu dedi: Daha çok oynayarak olacak bir şey çok oynarsan ileride kas hafızasına dönüşüyor yaptığın hareketler bundan başka oyunun poligonunda çalışabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sizce biraz Aim Lab biraz oyun mu yoksa sadece oyun mu? Artı 0 Eksi
yigitalyksel dedi: Ben Aim Lab kullandım ortalama 1-2 hafta kullandım. Ve gerçekten etki etti. Aim Lab kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... marasl1 dedi: Aim Lab'de aim geliştirerek. Genişletmek için tıkla... OSAYİSAMUEL dedi: Aim Lab veya poligona girin zorluğu orta veya zora alıp aniden çıkan düşmanları vurmaya çalışın. Genişletmek için tıkla... Aim Lab'i kullanıyordum. İyi ki kullanıyormuşum. Önermenizden fark ettim. bugrauzumcu dedi: Daha çok oynayarak olacak bir şey çok oynarsan ileride kas hafızasına dönüşüyor yaptığın hareketler bundan başka oyunun poligonunda çalışabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sizce biraz Aim Lab biraz oyun mu yoksa sadece oyun mu?
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 13 Şubat 2021 #7 Demir 2-3 civlarında geziyordum, Hellian isimli YouTuber'in Valorant aim geliştirme videosunu izledim, Gold 1 kadar çıktım. Şu an Silver'im Çok işe yarıyor denemeni öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Demir 2-3 civlarında geziyordum, Hellian isimli YouTuber'in Valorant aim geliştirme videosunu izledim, Gold 1 kadar çıktım. Şu an Silver'im Çok işe yarıyor denemeni öneririm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B bugrauzumcu Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 143 13 Şubat 2021 #8 244012 dedi: Aim Lab'i kullanıyordum. İyi ki kullanıyormuşum. Önermenizden fark ettim. Sizce biraz aim lab biraz oyun mu yoksa sadece oyun mu? Genişletmek için tıkla... Valorant'ta deathmatch oynamak en çok alışmanı sağlayan şeydir bana göre. Aimlaba gerek olduğunu sanmıyorum ben de kullandım bir süre. Artı 0 Eksi
244012 dedi: Aim Lab'i kullanıyordum. İyi ki kullanıyormuşum. Önermenizden fark ettim. Sizce biraz aim lab biraz oyun mu yoksa sadece oyun mu? Genişletmek için tıkla... Valorant'ta deathmatch oynamak en çok alışmanı sağlayan şeydir bana göre. Aimlaba gerek olduğunu sanmıyorum ben de kullandım bir süre.