Valorant Rekabet Dayalı Banı

392309

Hectopat
Bugün Valorant oynuyordum. Rekabete dayalıya girecektim arkadaşımla. Böyle 164 saat ban yemişim. Sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içerisinde nereden olduğu fark etmeksizin küfür etmek, trollemek, 3. parti yazılım vb. şeylerden yemiş olabilirsiniz.

Report edilmişsinizdir veya AFK kalmışsınızdır.

Oyun içerisinde nereden olduğu fark etmeksizin küfür etmek, trollemek, 3. parti yazılım vb. şeylerden yemiş olabilirsiniz.

Onlar olsa oyuna giremezdi direk büyük ihtimalle AFK kaldığı için.

3.parti yazılım HWID ban sebebidir. Arkadaş muhtemelen AFK kalmış ya da takım huzurunu bozacak hareketlerde bulunmuş iyi ki de yemiş.

Bende de böyle olmuştu. Spike'a hücum girmeye çalıştım 2 saate düştü sen de dene.

AFK kalınca rekabetçi cezası alıyorsunuz. Arkadaşım 2 hafta ceza almıştı.

Sesli veya yazılı küfür, hakaret, takımı sabote etme veya AFK kaldıysanız ceza yiyebiliyorsunuz.

Hakaret, küfür, ırkçılık vb. sebeplerden yemiş olabilirsiiz veya oyunu sabote etmekten reportlanmışsınızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…