ayrx Hectopat Katılım 10 Ekim 2020 Mesajlar 1.203 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #11 XPLSG dedi: Kablo olarak VGA kullandığınızdan kaynaklandığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... HDMI kablosu ile çekince de aynı. ayrx dedi: HDMI kablosu ile çekince de aynı. Genişletmek için tıkla... Elimde HD 7870 onla da aynı sorunu yaşıyorum anlayamadım.
XPLSG dedi: Kablo olarak VGA kullandığınızdan kaynaklandığını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... HDMI kablosu ile çekince de aynı. ayrx dedi: HDMI kablosu ile çekince de aynı. Genişletmek için tıkla... Elimde HD 7870 onla da aynı sorunu yaşıyorum anlayamadım.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.362 Makaleler 8 Çözümler 180 8 Mayıs 2022 #12 ayrx dedi: HDMI kablosu ile çekince de aynı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam DDU ile ekran kartı sürücünü silip yeniden kurmayı deneyebilirsin ayrıyeten HDMI kablosu kullanabiliyorsan HDMI kablosu kullanmanı tavsiye ederim VGA'dansa.
ayrx dedi: HDMI kablosu ile çekince de aynı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam DDU ile ekran kartı sürücünü silip yeniden kurmayı deneyebilirsin ayrıyeten HDMI kablosu kullanabiliyorsan HDMI kablosu kullanmanı tavsiye ederim VGA'dansa.
ExcellentRatio Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 145 Çözümler 2 8 Mayıs 2022 #13 XPLSG dedi: Gösterdiğim bu şeyleri yap ve ayarla kafana göre. Eki Görüntüle 1382037 Genişletmek için tıkla... Evet oradan yapıyorum ama görseldeki gibi canlı olmuyor.
XPLSG dedi: Gösterdiğim bu şeyleri yap ve ayarla kafana göre. Eki Görüntüle 1382037 Genişletmek için tıkla... Evet oradan yapıyorum ama görseldeki gibi canlı olmuyor.