İ İRONCLAD Zeptopat Katılım 29 Aralık 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2022 #1 Valorant'a girdiğim zaman Valorant bu şekil oluyor ve oyundan çıktığımda da bu şekil devam ediyor.
abbasyanık Yoctopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #2 Aynı sorunla ben de karsılastım. Pencere modunda duzelıyor ama tam ekran veya tam ekran pencerelı modlarında aynı durum. Artı 0 Eksi
Aynı sorunla ben de karsılastım. Pencere modunda duzelıyor ama tam ekran veya tam ekran pencerelı modlarında aynı durum.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 15 Şubat 2022 #3 Windows güncellemelerinizi kontrol edin. Onun dışında uyumluluk ayarından renkleri 16 bit yapabilirsiniz. Yine uyumluluk kısmından "tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" ve "bu programı yönetici olarak çalıştır" diyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Windows güncellemelerinizi kontrol edin. Onun dışında uyumluluk ayarından renkleri 16 bit yapabilirsiniz. Yine uyumluluk kısmından "tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak" ve "bu programı yönetici olarak çalıştır" diyebilirsiniz.
umutpkra Femtopat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #4 sorunu çözebildiniz mi sorunu çözebildiniz mi Artı 0 Eksi