0verlord23 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 185 9 Şubat 2022 #1 Selamlar dostlarım gördüğünüz fotoğraftaki gibi bir hata veriyor daha önce de oluyordu ama uzun süre sonra format attıktan sonra düzelmişti ama şimdi tekrardan böyle oldu. (Driverlar güncel, kabloları kontrol ettim.) Dosya Ekleri WhatsApp Image 2022-02-09 at 18.32.19.jpeg 160,8 KB · Görüntüleme: 321
Selamlar dostlarım gördüğünüz fotoğraftaki gibi bir hata veriyor daha önce de oluyordu ama uzun süre sonra format attıktan sonra düzelmişti ama şimdi tekrardan böyle oldu. (Driverlar güncel, kabloları kontrol ettim.)
Tutel Femtopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 14 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #11 Bu olayı çözdünüz mü acaba? Bende aynı sorunla karşı karşıyayım sabah normal oynadığım oyunun öğlen rengi değişti. Artı 0 Eksi
Bu olayı çözdünüz mü acaba? Bende aynı sorunla karşı karşıyayım sabah normal oynadığım oyunun öğlen rengi değişti.
KS KS 0verlord23 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 185 23 Aralık 2024 #12 Tutel dedi: Bu olayı çözdünüz mü acaba? Bende aynı sorunla karşı karşıyayım sabah normal oynadığım oyunun öğlen rengi değişti. Genişletmek için tıkla... Üzerinden uzun zaman geçmiş o zamanlarda oyunu pencereli moda çekince düzelmişti. Artı 0 Eksi
Tutel dedi: Bu olayı çözdünüz mü acaba? Bende aynı sorunla karşı karşıyayım sabah normal oynadığım oyunun öğlen rengi değişti. Genişletmek için tıkla... Üzerinden uzun zaman geçmiş o zamanlarda oyunu pencereli moda çekince düzelmişti.
Tutel Femtopat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 14 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2024 #13 0verlord23 dedi: Üzerinden uzun zaman geçmiş o zamanlarda oyunu pencereli moda çekince düzelmişti. Genişletmek için tıkla... HDR ile alakalıymış benimki çözdüm teşekkürler. Artı 0 Eksi
0verlord23 dedi: Üzerinden uzun zaman geçmiş o zamanlarda oyunu pencereli moda çekince düzelmişti. Genişletmek için tıkla... HDR ile alakalıymış benimki çözdüm teşekkürler.