Valorant rgsvr32.exe hatası

zWynex

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,
Bugün Valorant'ı indirdim ama yüklerken rgsvr32.exe bu Windows sürümüyle veya Bit ile uyuşmuyor hatası aldım. Sonra DX11'i indirirken de aynısı oldu çözümü var mıdır varsa nedir? Yardımcı olursanız sevinrim iyi günler.

Bilgisayarınız 32 bit mi? Eğer öyleyse, sistem gereksinimlerini inceledim. 64 bit istiyor.
hayır 64 bit
Windows 7 kullandığınız için bu tarz sorunlar almanız doğal. Bilgisayarınızı Windows 10'a güncellemenizi tavsiye ederim.
bilgisayarı güncellemek bende isterim fakat elimde olmayan sebeplerden ötürü güncelleyemiyorum...

hayır 64 bit

bilgisayarı güncellemek bende isterim fakat elimde olmayan sebeplerden ötürü güncelleyemiyorum...

Windows 7 ve Windows VistaBaşlat'a tıklayın, Arama kutusuna Komut İstemi veya cmd yazın, Komut İstemi'ne sağ tıklayın ve ardından Yönetici olarak çalıştır'a tıklayın. Yönetici parolası girmeniz veya onaylamanız istenirse, parolayı yazın veya İzin Ver'e tıklayın.

Windows 7 ve Windows VistaBaşlat'a tıklayın, Arama kutusuna Komut İstemi veya cmd yazın, Komut İstemi'ne sağ tıklayın ve ardından Yönetici olarak çalıştır'a tıklayın. Yönetici parolası girmeniz veya onaylamanız istenirse, parolayı yazın veya İzin Ver'e tıklayın.
devamı yok mu bu kadar mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı