gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #11 Karambit bence kesinlikle.
serverrr Decapat Katılım 26 Aralık 2022 Mesajlar 60 31 Temmuz 2024 #12 İmmo biri dedi: Arkadaşlar bunun arasında çok kaldım. Hangisini tercih etmeliyim? Hangisi bir süre sonra sıkar? Genişletmek için tıkla... Karambit daha iyi kelebek bir süre sonra sıkıyor bence.
İmmo biri dedi: Arkadaşlar bunun arasında çok kaldım. Hangisini tercih etmeliyim? Hangisi bir süre sonra sıkar? Genişletmek için tıkla... Karambit daha iyi kelebek bir süre sonra sıkıyor bence.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.989 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #13 Karambit kullanicisi olarak kesinlikle karambit(veya tavsiyem RGX bacak olur cunku aşırı sariyor cekmesi)
Karambit kullanicisi olarak kesinlikle karambit(veya tavsiyem RGX bacak olur cunku aşırı sariyor cekmesi)
A Ali1019 Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 395 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #14 İmmo biri dedi: Arkadaşlar bunun arasında çok kaldım. Hangisini tercih etmeliyim? Hangisi bir süre sonra sıkar? Genişletmek için tıkla... ikisi de bir sure sonra sikacaktir surekli kullandiginiz icin ona takilmayin bence. hangisi daha cok hosunuza gidiyorsa onu alin gecin. Ben karambiti aldim cok sevdim
İmmo biri dedi: Arkadaşlar bunun arasında çok kaldım. Hangisini tercih etmeliyim? Hangisi bir süre sonra sıkar? Genişletmek için tıkla... ikisi de bir sure sonra sikacaktir surekli kullandiginiz icin ona takilmayin bence. hangisi daha cok hosunuza gidiyorsa onu alin gecin. Ben karambiti aldim cok sevdim
K Kroozer Zeptopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #15 İmmo biri dedi: Arkadaşlar bunun arasında çok kaldım. Hangisini tercih etmeliyim? Hangisi bir süre sonra sıkar? Genişletmek için tıkla... karambit tekledi
İmmo biri dedi: Arkadaşlar bunun arasında çok kaldım. Hangisini tercih etmeliyim? Hangisi bir süre sonra sıkar? Genişletmek için tıkla... karambit tekledi
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.700 Çözümler 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #16 RGX bıçakları arasında benim sıralamam karambit > katana > kelebek.