Çözüldü Valorant "Riot Vanguard başlatılamadı" hatası

• Konuyu başlatan C4NS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 4.367
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

C4NS

Hectopat
Daha fazla  
Bugüne kadar bir sıkıntı yokdu ancak bugün Valorant'a girmeye çalışdığımda böyle bir durumla karşılaştım. Bilgisayarı yeniden başlattım ama düzelmedi.
Oyun açılsa bile "hata kodu 57" veriyor.

Arkadaşlar bu arada Riot Vanguard sistemini silip geri yükledim yine düzelmedi. VAC ban yemiş olabilir miyim acaba Daha önce hiç VAC ban yemediğim için bilmiyorum nasıl bir şey olduğunu. Hile falan da açmadım oyunda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Riot Vanguard'ı kaldırın, Valorant tekrar yükleyecektir.
Yemiş olamazsın. Sistemini öğrenebilir miyim?

Riot Vanguard'ı kaldırın, Valorant tekrar yükleyecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar, sorunumu çözdüm. İlk başta Vanguard'ı silip yükledim düzelmedi, ben de bi' tık işsizlik yapıp düzelene kadar silip geri yükledim ve düzeldi. Teşekkürler yardımlarınız için.

Arkadaşlar, sorunumu çözdüm. İlk başta Vanguard'ı silip yükledim düzelmedi, ben de bi' tık işsizlik yapıp düzelene kadar silip geri yükledim ve düzeldi. Teşekkürler yardımlarınız için.
knk bendede var bu sorun gerçekten düzeliyor mu 3 gündür tüm günümü bu soruna harciyorum cözemedim bir türlü

Kanka bende de var bu sorun gerçekten düzeliyor mu 3 gündür tüm günümü bu soruna harciyorum cözemedim bir türlü

Evet çözülüyor Riot Vanguard'ı sil ve Valorant'a gir kendi yükliycek zaten yükleme bittiğinde bilgisayarını yeniden başlat ve tamam... Ben böyle yaptım düzeldi İNŞ. Sende de düzelir

Evet çözülüyor Riot Vanguard'ı sil ve Valorant'a gir kendi yükliycek zaten yükleme bittiğinde bilgisayarını yeniden başlat ve tamam... Ben böyle yaptım düzeldi İNŞ. Sende de düzelir
Kanka bugün gene yaptım düzelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…