oguzbeyold Centipat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #1 Normalde CS:GO oynuyorum merak ettim Valorant yüklemek istedim fakat Riot Vanguard kuruluyor kısmında kaldı. İndirme hızım 0.1KB takıldı ne yapmam lazım? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2022
Normalde CS:GO oynuyorum merak ettim Valorant yüklemek istedim fakat Riot Vanguard kuruluyor kısmında kaldı. İndirme hızım 0.1KB takıldı ne yapmam lazım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
KS KS oguzbeyold Centipat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #11 Gunman dedi: Bazen bu şekilde hatalı gösterdiği olabiliyor ancak arka planda indirme işlemi devam ediyor. Belki sizdeki durum da budur. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1-2 saat bekledim bir değişiklik yok hocam. Artı 0 Eksi
Gunman dedi: Bazen bu şekilde hatalı gösterdiği olabiliyor ancak arka planda indirme işlemi devam ediyor. Belki sizdeki durum da budur. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 1-2 saat bekledim bir değişiklik yok hocam.