Valorant RTX 3050 Ti 1280x960'da düşük FPS veriyor

JCaesar

Hectopat
Çözünürlüğüm başlıkta 1280x960 ekran kartım 3050 Ti işlemcim ise i5 11400H, RAM 8 GB ben bu sistemde çözünürlüğün düşük olmasına rağmen 140-150 FPS alıyorum ben bunu nasıl yükseltebilirim?

Hocam yanlış bilmiyorsam 3050 kartlar tam performans vermiyor zorlamıyor kart kendini oyundayken Alt Tab çekin bakın GPU kullanımına normalse yapacak bir şey yok eğer %70 falansa ayar falan yapın hocam.

Oyun işlemci kullanıyor daha çok o yüzden bu işlemci ve RAM'e göre normal FPS diyebiliriz.

11. nesil Intel işlemci ve 3050 takıyorsunuz ama 8 GB RAM var. Kalitesiz bir build gibi geldi bana kendiniz mi topladınız yoksa bilgisayarcıya güvenip mi aldınız.

11. nesil Intel işlemci ve 3050 takıyorsunuz ama 8 GB RAM var. Kalitesiz bir build gibi geldi bana kendiniz mi topladınız yoksa bilgisayarcıya güvenip mi aldınız.
Hazır sistemde olabilir nedense bazıları 16 GB RAM gereken sistemlere 8 GB RAM koyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…