F fatihjr11 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #1 Valorant ekran kartı çöktü hatası alıyorum. Sürücüyü güncelledim yine düzelmedi. Ekran kartı: XFX AMD Radeon RX 550 Double Dissipation RX-550P2PFG5 2 GB.
Valorant ekran kartı çöktü hatası alıyorum. Sürücüyü güncelledim yine düzelmedi. Ekran kartı: XFX AMD Radeon RX 550 Double Dissipation RX-550P2PFG5 2 GB.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #2 fatihjr11 dedi: Valorant ekran kartı çöktü hatası alıyorum. Sürücüyü güncelledim yine düzelmedi. Ekran kartı: XFX AMD Radeon RX 550 Double Dissipation RX-550P2PFG5 2 GB. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını ikinci slota takıp dener misiniz? Artı 0 Eksi
fatihjr11 dedi: Valorant ekran kartı çöktü hatası alıyorum. Sürücüyü güncelledim yine düzelmedi. Ekran kartı: XFX AMD Radeon RX 550 Double Dissipation RX-550P2PFG5 2 GB. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını ikinci slota takıp dener misiniz?
th3salih Kilopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 651 Çözümler 5 Yer İstanbul 7 Şubat 2022 #3 fatihjr11 dedi: Valorant ekran kartı çöktü hatası alıyorum. Sürücüyü güncelledim yine düzelmedi. Ekran kartı: XFX AMD Radeon RX 550 double dissipation RX-550p2pfg5 2 GB. Genişletmek için tıkla... OC yaptıysan tam stabil değil demek ki. Ben de OC yaptığımda çöküyordu eski haline çevirince düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2022 Artı 0 Eksi
fatihjr11 dedi: Valorant ekran kartı çöktü hatası alıyorum. Sürücüyü güncelledim yine düzelmedi. Ekran kartı: XFX AMD Radeon RX 550 double dissipation RX-550p2pfg5 2 GB. Genişletmek için tıkla... OC yaptıysan tam stabil değil demek ki. Ben de OC yaptığımda çöküyordu eski haline çevirince düzeldi.
KS KS F fatihjr11 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #4 Silinen üye dedi: OC yaptıysan tam stabil değil demek ki. Ben de OC yaptığımda çöküyordu eski haline çevirince düzeldi. Genişletmek için tıkla... hayır yapmadım valorantın yeni güncellemesinden sonra oldu. Silinen üye dedi: Ekran kartını ikinci slota takıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... onla alakası olur mu ki? hiç çıkarmadım sonucta Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: OC yaptıysan tam stabil değil demek ki. Ben de OC yaptığımda çöküyordu eski haline çevirince düzeldi. Genişletmek için tıkla... hayır yapmadım valorantın yeni güncellemesinden sonra oldu. Silinen üye dedi: Ekran kartını ikinci slota takıp dener misiniz? Genişletmek için tıkla... onla alakası olur mu ki? hiç çıkarmadım sonucta
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #5 fatihjr11 dedi: hayır yapmadım valorantın yeni güncellemesinden sonra oldu. onla alakası olur mu ki? hiç çıkarmadım sonucta Genişletmek için tıkla... Evet başka bir arkadaş o yöntem ile çözdü ki ben de yapacaktım ama cihazım laptoptu aynı hatayı bende aldım. (Çözemeden yeni bilgisayar aldım.) Artı 0 Eksi
fatihjr11 dedi: hayır yapmadım valorantın yeni güncellemesinden sonra oldu. onla alakası olur mu ki? hiç çıkarmadım sonucta Genişletmek için tıkla... Evet başka bir arkadaş o yöntem ile çözdü ki ben de yapacaktım ama cihazım laptoptu aynı hatayı bende aldım. (Çözemeden yeni bilgisayar aldım.)
KS KS F fatihjr11 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #6 sürücü ile alakalı olabilir mi peki? son güncel sürücüydü ama Optional olandı Artı 0 Eksi
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #7 fatihjr11 dedi: sürücü ile alakalı olabilir mi peki? son güncel sürücüydü ama Optional olandı Genişletmek için tıkla... Kaç kere sürücü sildim tekrar indirdim hiç olmadı, ayrıca başka arkadaşlar da denemiş ama işe yaramamış. Sürücü ile alakalı değil yani. Artı 0 Eksi
fatihjr11 dedi: sürücü ile alakalı olabilir mi peki? son güncel sürücüydü ama Optional olandı Genişletmek için tıkla... Kaç kere sürücü sildim tekrar indirdim hiç olmadı, ayrıca başka arkadaşlar da denemiş ama işe yaramamış. Sürücü ile alakalı değil yani.
KS KS F fatihjr11 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu işe yarar mı ? Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu işe yarar mı ?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #9 fatihjr11 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu işe yarar mı ? Genişletmek için tıkla... Deneyin ama emin değilim. Artı 0 Eksi
fatihjr11 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu işe yarar mı ? Genişletmek için tıkla... Deneyin ama emin değilim.
KS KS F fatihjr11 Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2022 #10 Silinen üye dedi: Deneyin ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... oldu gibi bir oyun oynadım hata vermedi Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Deneyin ama emin değilim. Genişletmek için tıkla... oldu gibi bir oyun oynadım hata vermedi