Valorant RX 6600 ekran kartını %100 kullanıyor

burakbcr

Decapat
Daha fazla  
Sistemimi yeni topladım. RX 6600 ve Ryzen 5 5600 var. Valorant oynarken ekran kartı %70-100 arası dolaşıyor ve çok ısınıyor. Neden acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam işlemci tabanlı oyun için bir tık garip. 1050 Ti kartını %20 bile zor kullanan oyun RX 6600'ü nasıl fulleyebilir ki?

Hocam işlemci tabanlı oyun için bir tık garip. 1050 Ti kartını %20 bile zor kullanan oyun RX 6600'ü nasıl fulleyebilir ki?
Arkadaş bakmamış bile, bence kafadan attı full kullanıyor diye. Sıcaklık ne diyoruz elimle dokundum sıcak diyor...

Bahse varım bir gram sorun yok, sorun varmış gibi anlatıyor.

Fpsi sınırlayabilirsiniz.
kaç yapmalıyım?

Arkadaş bakmamış bile, bence kafadan attı full kullanıyor diye. Sıcaklık ne diyoruz elimle dokundum sıcak diyor...

elimle değil cam kısmı bile ısınıyor

hocam okadar para verdikten sonra pek bilgim olmadığından zarar gelmesini istemediğimden soruyorum

Hocam o kadar para verdikten sonra pek bilgim olmadığından zarar gelmesini istemediğimden soruyorum.
Tamam sorun yok, ısınacak zaten. Elinle dokunmayla sıcak veya soğuk diyemezsin. Elinle kaç derece olduğunu nasıl anlayabilirsin? Sorun yok bilgisayarında. Keyfine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…