Valorant sabit 1 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11
Daha fazla  
Normalde 60-70 arası FPS aldığım oyun 1 FPS'e sınırlamışım gibi 1 FPS veriyor. Kare işleme hızı 1000 MS'lerde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim de bir ara kendiliğinden 15FPS'e sabitliyordu pencereli tam ekran al düzelir belki.
Belkide sınırlamışındır? Ben bir kere sınırladım CS de FPS Max 0 gibi bir şey var orada da denemiştim 0'a almıştım FPS'i oyunda hareket edemiyordum: Q

Dediğin komutu yazdığında sınırlamayı kaldırır sizinki ayrı bir problem.

Benim de bir ara kendiliğinden 15FPS'e sabitliyordu pencereli tam ekran al düzelir belki.

Dediğin komutu yazdığında sınırlamayı kaldırır sizinki ayrı bir problem.
Yok kardeşim benim ki ayrı bir problem değildi. Arkadaşın yaşadığı problemle birebir aynıydı. Ayarlarda 144 fps olarak gelen ayarı 0 a almıştım. (dili geçmiş zaman olmuş ve bitmiş olduğunu belirtir. Yani aynı problemin çözüldüğünü belirtiyorum.) Daha sonra düzelttim ve 240 a aldım.(Sorun oradan böyle kalkmıştı.) Bilmiyorum bugünler de türkçe eğitiminin üzerine ne kadar düşülüyor veya insanlar uygulamada ne kadar türkçe konusunda başarılı. Bu durumu da anlatmamın sebebi arkadaşın kontrol etmesini sağlamaktı belki aynı durumdan müzdarip olabilir diye. Sorunun kesin çözüm yöntemi olduğunu da belirtmedim. Zaten sorunla ilgili kendi tecrübe mi anlatmamın sizin açınızdan sorununu da anlayamadım. Biraz sakince tavsiyeleri dinlemek okumak sorun gibi göstermemek gerektiğini düşündüğüm için açıklama gereği duydum. Ayrıca dediğim komut cs de sınırlandırmayı kaldırıyordu diye bu ihtimali denemek istemiştim ama malesef 1 fps e sabitlemişti. Yani konu da valorant olunca adam böyle birşeyi benim gibi denemiş ve çözüm yolunu tekrar bu şekilde elde edilebilir diye tavsiye etmişim. Adama belki de sınırlandımışın derken, BELKİ DE böyle bir ihtimali onun da deneyimleyip kaldıramayı unutmuş olacağından bahsetmişim. CS de sınırlandırmayı kaldırabiliyorken valorantta sınırlandırmayı en düşük 1 fps e çektiğinden bahsediyorum.

Yok kardeşim benimki ayrı bir problem değildi. Arkadaşın yaşadığı problemle birebir aynıydı. Ayarlarda 144 FPS olarak gelen ayarı 0'a almıştım. (dili geçmiş zaman olmuş ve bitmiş olduğunu belirtir. Yani aynı problemin çözüldüğünü belirtiyorum.) Daha sonra düzelttim ve 240'a aldım.(sorun oradan böyle kalkmıştı.) Bilmiyorum bugünler de Türkçe eğitiminin üzerine ne kadar düşülüyor veya insanlar uygulamada ne kadar Türkçe konusunda başarılı. Bu durumu da anlatmamın sebebi arkadaşın kontrol etmesini sağlamaktı belki aynı durumdan müzdarip olabilir diye. Sorunun kesin çözüm yöntemi olduğunu da belirtmedim. Zaten sorunla ilgili kendi tecrübe mi anlatmamın sizin açınızdan sorununu da anlayamadım. Biraz sakince tavsiyeleri dinlemek okumak sorun gibi göstermemek gerektiğini düşündüğüm için açıklama gereği duydum. Ayrıca dediğim komut CS de sınırlandırmayı kaldırıyordu diye bu ihtimali denemek istemiştim ama maalesef 1 FPS'e sabitlemişti. Yani konu da Valorant olunca adam böyle bir şeyi benim gibi denemiş ve çözüm yolunu tekrar bu şekilde elde edilebilir diye tavsiye etmişim. Adama belki de sınırlandımışın derken, belki de böyle bir ihtimali onun da deneyimleyip kaldıramayı unutmuş olacağından bahsetmişim. CS de sınırlandırmayı kaldırabiliyorken Valorant'ta sınırlandırmayı en düşük 1 FPS'e çektiğinden bahsediyorum.

Neden bu kadar alındınız anlamadım Valorant'ta kod yazma yok oyun ayarları dışında belki dosyayla oynamıştır onu yapsa bilirdi zaten kendi yaptığı bir şey yüzünden olmadığı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı