Yok kardeşim benimki ayrı bir problem değildi. Arkadaşın yaşadığı problemle birebir aynıydı. Ayarlarda 144 FPS olarak gelen ayarı 0'a almıştım. (dili geçmiş zaman olmuş ve bitmiş olduğunu belirtir. Yani aynı problemin çözüldüğünü belirtiyorum.) Daha sonra düzelttim ve 240'a aldım.(sorun oradan böyle kalkmıştı.) Bilmiyorum bugünler de Türkçe eğitiminin üzerine ne kadar düşülüyor veya insanlar uygulamada ne kadar Türkçe konusunda başarılı. Bu durumu da anlatmamın sebebi arkadaşın kontrol etmesini sağlamaktı belki aynı durumdan müzdarip olabilir diye. Sorunun kesin çözüm yöntemi olduğunu da belirtmedim. Zaten sorunla ilgili kendi tecrübe mi anlatmamın sizin açınızdan sorununu da anlayamadım. Biraz sakince tavsiyeleri dinlemek okumak sorun gibi göstermemek gerektiğini düşündüğüm için açıklama gereği duydum. Ayrıca dediğim komut CS de sınırlandırmayı kaldırıyordu diye bu ihtimali denemek istemiştim ama maalesef 1 FPS'e sabitlemişti. Yani konu da Valorant olunca adam böyle bir şeyi benim gibi denemiş ve çözüm yolunu tekrar bu şekilde elde edilebilir diye tavsiye etmişim. Adama belki de sınırlandımışın derken, belki de böyle bir ihtimali onun da deneyimleyip kaldıramayı unutmuş olacağından bahsetmişim. CS de sınırlandırmayı kaldırabiliyorken Valorant'ta sınırlandırmayı en düşük 1 FPS'e çektiğinden bahsediyorum.