Arkadaşlar 2 gün önce AMD ekran kartı aldım. Valorant'ta yüksek ve düşük grafiklerde aynı FPS'yi veriyordu. ben de AMD'ye şikayet ettim. Valorant'ta sabit 144 FPS vermeye başladı acaba şikayet ettim diye mi yoksa başka bir şeyden dolayı mı?
Arkadaşlar 2 gün önce AMD ekran kartı aldım. Valorant'ta yüksek ve düşük grafiklerde aynı FPS'yi veriyordu. ben de AMD'ye şikayet ettim. Valorant'ta sabit 144 FPS vermeye başladı acaba şikayet ettim diye mi yoksa başka bir şeyden dolayı mı?
Arkadaşlar 2 gün önce AMD ekran kartı aldım. Valorant'ta yüksek ve düşük grafiklerde aynı FPS'yi veriyordu. Ben de AMD'ye şikayet ettim. Valorant'ta sabit 144 FPS vermeye başladı acaba şikayet ettim diye mi yoksa başka bir şeyden dolayı mı?
Aynen tam ekranda oynuyorum bilgisayar yeni saçma sapan sorunlarj var ondan önce de yüksek ve düşük grafiklerde aynı fps yi alıyordum bence hala aynı sorun var
Aynen tam ekranda oynuyorum bilgisayar yeni saçma sapan sorunlarj var ondan önce de yüksek ve düşük grafiklerde aynı FPS'yi alıyordum bence hala aynı sorun var.