fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.337 Çözümler 9 7 Şubat 2023 #21 Lapsekli Tayfur dedi: Bir tanesi yok olm dalgamı geçeceğim ben seninle destekte sorduğumda öyle dedi. Genişletmek için tıkla... Her ikisi de var işte dostum ekran kartın var işlemcin zaten var bilgisayarı açabildiğine göre?
Lapsekli Tayfur dedi: Bir tanesi yok olm dalgamı geçeceğim ben seninle destekte sorduğumda öyle dedi. Genişletmek için tıkla... Her ikisi de var işte dostum ekran kartın var işlemcin zaten var bilgisayarı açabildiğine göre?
Lapsekli Tayfur Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2023 #22 @fxtih Tamam Senin Dediğin Gibi Olsun ama Eskiden İntel ..... Diye Gözüküyordu 485258 dedi: O zaman neden başta ekran kartı yok dediniz. Konuyu yanlış açmışsınız. Valorant'ta 2. ekran kartını nasıl?? aktifleştirim diye açmalıydınız. Genişletmek için tıkla... onu nasıl yapabilirim
@fxtih Tamam Senin Dediğin Gibi Olsun ama Eskiden İntel ..... Diye Gözüküyordu 485258 dedi: O zaman neden başta ekran kartı yok dediniz. Konuyu yanlış açmışsınız. Valorant'ta 2. ekran kartını nasıl?? aktifleştirim diye açmalıydınız. Genişletmek için tıkla... onu nasıl yapabilirim
4 485258 Decipat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 8 7 Şubat 2023 #23 Lapsekli Tayfur dedi: Onu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Valorant'ta sistemim yetmesine rağmen düşük FPS alıyorum. Acaba 3050 Ti yerine farklı bir ekran kartı kullanıyor olabilir mi diye sorununu izah et. Eğer kullanıyorsa nasıl düzeltebilirim diye de sor. Yardımcı olurlar.
Lapsekli Tayfur dedi: Onu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Valorant'ta sistemim yetmesine rağmen düşük FPS alıyorum. Acaba 3050 Ti yerine farklı bir ekran kartı kullanıyor olabilir mi diye sorununu izah et. Eğer kullanıyorsa nasıl düzeltebilirim diye de sor. Yardımcı olurlar.