Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 9 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar, savaş biletini aldım ve şu an 19 gün var. Ben de 5. kısımdayım, acaba bitirebilir miyim? Ya da ne yapmam, ne kadar oynamam lazım?
Arkadaşlar, savaş biletini aldım ve şu an 19 gün var. Ben de 5. kısımdayım, acaba bitirebilir miyim? Ya da ne yapmam, ne kadar oynamam lazım?
Turbox Sevdalisi Kilopat Kek günü Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2018 Mesajlar 1.861 Çözümler 16 Yer Bremen Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek NCR Trooper 9 Nisan 2021 #2 Keşke hemen almasaydın. Günde 2-3 saat oynarsan biteceğini düşünüyorum.
Rivadex Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 8.127 Makaleler 4 Çözümler 39 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #3 Bitirmeniz çok zor. Günde 3-4 saat oynasanız belki bitirebilirsiniz.
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 9 Nisan 2021 #4 Arkadaşlar günde rahat 3 saat oynuyorum Rivadex dedi: Bitirmeniz çok zor. Günde 3-4 saat oynasanız belki bitirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Turbox Sevdalisi dedi: Keşke hemen almasaydın. Günde 2-3 saat oynarsan biteceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla...
Arkadaşlar günde rahat 3 saat oynuyorum Rivadex dedi: Bitirmeniz çok zor. Günde 3-4 saat oynasanız belki bitirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Turbox Sevdalisi dedi: Keşke hemen almasaydın. Günde 2-3 saat oynarsan biteceğini düşünüyorum. Genişletmek için tıkla...
05emocan55 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 549 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2021 #5 Hirok dedi: Arkadaşlar günde rahat 3 saat oynuyorum Genişletmek için tıkla... Spike hücum girebilirsiniz görevleri yapmak için.
Hirok dedi: Arkadaşlar günde rahat 3 saat oynuyorum Genişletmek için tıkla... Spike hücum girebilirsiniz görevleri yapmak için.
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 9 Nisan 2021 #6 05emocan55 dedi: Spike hücum girebilirsiniz görevleri yapmak için. Genişletmek için tıkla... Günlük ve haftalık görevleri bir gün içerisinde bitiriyorum zaten. Sıkıntı olmuyor.
05emocan55 dedi: Spike hücum girebilirsiniz görevleri yapmak için. Genişletmek için tıkla... Günlük ve haftalık görevleri bir gün içerisinde bitiriyorum zaten. Sıkıntı olmuyor.
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 9 Nisan 2021 #7 Hirok dedi: Arkadaşlar, savaş biletini aldım ve şu an 19 gün var. Ben de 5. kısımdayım, acaba bitirebilir miyim? Ya da ne yapmam, ne kadar oynamam lazım? Genişletmek için tıkla... 5. aşama ile 5. kısım arasında fark var. Şu an prizma jundge aşamasında mısınız yoksa süvari vandal aşamasında mısınız?
Hirok dedi: Arkadaşlar, savaş biletini aldım ve şu an 19 gün var. Ben de 5. kısımdayım, acaba bitirebilir miyim? Ya da ne yapmam, ne kadar oynamam lazım? Genişletmek için tıkla... 5. aşama ile 5. kısım arasında fark var. Şu an prizma jundge aşamasında mısınız yoksa süvari vandal aşamasında mısınız?
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 9 Nisan 2021 #8 Rasim Kayrak dedi: 5. aşama ile 5. kısım arasında fark var. Şu an prizma jundge aşamasında mısınız yoksa süvari vandal aşamasında mısınız? Genişletmek için tıkla... Süvari Vandal.
Rasim Kayrak dedi: 5. aşama ile 5. kısım arasında fark var. Şu an prizma jundge aşamasında mısınız yoksa süvari vandal aşamasında mısınız? Genişletmek için tıkla... Süvari Vandal.
Rasim Kayrak Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ocak 2020 Mesajlar 2.041 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer 5391AA Netherlands Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ben mezun oldum la 9 Nisan 2021 #9 Hirok dedi: Süvari Vandal. Genişletmek için tıkla... Eğer görevlerinizi aksatmadan yapıp sürekli spike girerseniz biter.
Hirok dedi: Süvari Vandal. Genişletmek için tıkla... Eğer görevlerinizi aksatmadan yapıp sürekli spike girerseniz biter.
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 9 Nisan 2021 #10 Rasim Kayrak dedi: Eğer görevlerinizi aksatmadan yapıp sürekli spike girerseniz biter. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, teşekkürler.
Rasim Kayrak dedi: Eğer görevlerinizi aksatmadan yapıp sürekli spike girerseniz biter. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, teşekkürler.