Valorant savaş bileti alınır mı?

Asteriaa5534

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Valorant'a yeni başladım ve ortalama-iyi seviyede oynuyorum. 5-6 günde 21. seviyeye ulaştım ve savaş biletinde 7. kademeyi yarıladım. Bir sonraki haftanın ortasında bitirmiş olacağımı düşünüyorum. Sizce savaş bileti alınır mı?

Mağazama güzel şeyler geliyor; 6 gün içinde Asil Karambit, asil Odin, Özel Harekât Phantom, Yağmacı Operatör ve yağmacı şerif gibi güzel silahlar geldi ve gelmeye devam ediyor. Sizce ne yapmalıyım? En fazla 2350 VP harcayabilirim.

Not: En yakın Gece Pazarı ne zaman?

Aklınız varsa bu oyuna para yatırmayın mantık şöyle sen bir skin alacaksın sıkılacaksın yeni almak isteyeceksin kısır döngüye gireceksin asla bulaşma.

Aklınız varsa bu oyuna para yatırmayın mantık şöyle sen bir skin alacaksın sıkılacaksın yeni almak isteyeceksin kısır döngüye gireceksin asla bulaşma.
Arkadaşa katılıyorum bu tür kostüm silah gibi şeylere para vermek hem bagımlılık yapıyor.

Oyuna başlayacağım zaman oyunu hiç oynamamış olan arkadaşım para tuzağı hiç bulaşma demişti, oyunu yarım saat oynayınca ne demek istediğinı anladım ve geri sildim oyunu. Hiçbir oyuna para yatırma bence bu bataklığa batmaya değmez.

Bilet alarak yolunuza devam edebilirsiniz mağaza çok gereksiz bana göre ucuza daha fazla skin alabiliyoruz.

Ben kendim 2 3 sene 1 vandal 1 sherrif 1 spectre ve 2 bp ile oynadım öyle bağımlılık durumu yok idaresiz değilsen. Şu an kendim calisip her ay kenara 200 300 koyuyorum ve her ay 1 skin alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…