yusufff33 Picopat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2025 #1 Bitmesine 40 gün kalmış, gerçekten güzel bir bp ve almak istiyorum. Günde kaç maç atarsam kaç günde bitiririm söyleyecek var mı?
Bitmesine 40 gün kalmış, gerçekten güzel bir bp ve almak istiyorum. Günde kaç maç atarsam kaç günde bitiririm söyleyecek var mı?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.189 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mart 2025 #2 yusufff33 dedi: Bitmesine 40 gün kalmış, gerçekten güzel bir bp ve almak istiyorum. Günde kaç maç atarsam kaç günde bitiririm söyleyecek var mı? Genişletmek için tıkla... Görevlere göre değişir ve oynama sürene göre değişir.
yusufff33 dedi: Bitmesine 40 gün kalmış, gerçekten güzel bir bp ve almak istiyorum. Günde kaç maç atarsam kaç günde bitiririm söyleyecek var mı? Genişletmek için tıkla... Görevlere göre değişir ve oynama sürene göre değişir.
Peder Finger Megapat Katılım 11 Eylül 2016 Mesajlar 232 Çözümler 1 21 Mart 2025 #3 egemebb dedi: Görevlere göre değişir ve oynama sürene göre değişir. Genişletmek için tıkla... görevlere nasıl bakarız
egemebb dedi: Görevlere göre değişir ve oynama sürene göre değişir. Genişletmek için tıkla... görevlere nasıl bakarız
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.189 Makaleler 3 Çözümler 16 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Mart 2025 #4 Peder Finger dedi: Görevlere nasıl bakarız Genişletmek için tıkla... Sağ üstte vplerin orada olması lazım diye biliyorum çoktandır oynamıyorum oyunu.
Peder Finger dedi: Görevlere nasıl bakarız Genişletmek için tıkla... Sağ üstte vplerin orada olması lazım diye biliyorum çoktandır oynamıyorum oyunu.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 21 Mart 2025 #5 40 gün var, her gün 4 görevi de yaparsan haftalık görevleride geldiği gibi tamamlarsan rahat biter bende aldım.
40 gün var, her gün 4 görevi de yaparsan haftalık görevleride geldiği gibi tamamlarsan rahat biter bende aldım.