Mehmet Kaan ayd Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 1 Mart 2021 #1 Valorant oyununda savaş bileti almaya karar verdim. Eskiden 90 gündü ancak şimdi 55 gün. Sizce alsam kasabilir miyim?
Valorant oyununda savaş bileti almaya karar verdim. Eskiden 90 gündü ancak şimdi 55 gün. Sizce alsam kasabilir miyim?
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #2 Mehmet Kaan ayd dedi: Valorant oyununda savaş bileti almaya karar verdim. Eskiden 90 gündü ancak şimdi 55 gün. Sizce alsam kasabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben 20 gün kala yeni hesap açtım. Ve yine de son aşamaya geldim. Kolayca kasılır merak etmeyin.
Mehmet Kaan ayd dedi: Valorant oyununda savaş bileti almaya karar verdim. Eskiden 90 gündü ancak şimdi 55 gün. Sizce alsam kasabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben 20 gün kala yeni hesap açtım. Ve yine de son aşamaya geldim. Kolayca kasılır merak etmeyin.
N nevtugardic Decipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #3 Mehmet Kaan ayd dedi: Valorant oyununda savaş bileti almaya karar verdim. Eskiden 90 gündü ancak şimdi 55 gün. Sizce alsam kasabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çok rahat kasarsınız.
Mehmet Kaan ayd dedi: Valorant oyununda savaş bileti almaya karar verdim. Eskiden 90 gündü ancak şimdi 55 gün. Sizce alsam kasabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Çok rahat kasarsınız.
rasgelekullanici35 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #4 Oyunu her gün oynuyorsanız rahat kasarsınız. Ancak benim size önerim kastıktan sonra almak olur, yarın ne olacak bilmiyoruz. Paranız boşa gitmesin.
Oyunu her gün oynuyorsanız rahat kasarsınız. Ancak benim size önerim kastıktan sonra almak olur, yarın ne olacak bilmiyoruz. Paranız boşa gitmesin.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 1 Mart 2021 #5 Her gün oynayıp, maçlara girin ve XP kasın ayrıca günlük görevleri yapın kolayca bitirirsiniz.
R raytrace Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5 28 Temmuz 2021 #6 Ruter dedi: Ben 20 gün kala yeni hesap açtım. Ve yine de son aşamaya geldim. Kolayca kasılır merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... kaç saat oynamayla peki Ruter dedi: Ben 20 gün kala yeni hesap açtım. Ve yine de son aşamaya geldim. Kolayca kasılır merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... kaç saat oynamayla peki
Ruter dedi: Ben 20 gün kala yeni hesap açtım. Ve yine de son aşamaya geldim. Kolayca kasılır merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... kaç saat oynamayla peki Ruter dedi: Ben 20 gün kala yeni hesap açtım. Ve yine de son aşamaya geldim. Kolayca kasılır merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... kaç saat oynamayla peki
LynxC Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 5 28 Temmuz 2021 #7 raytrace dedi: Kaç saat oynamayla peki. Kaç saat oynamayla peki. Genişletmek için tıkla... Günde 2 saat oynuyorum şu anki savaş bileti bitti benim.
raytrace dedi: Kaç saat oynamayla peki. Kaç saat oynamayla peki. Genişletmek için tıkla... Günde 2 saat oynuyorum şu anki savaş bileti bitti benim.
R raytrace Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5 28 Temmuz 2021 #8 LynxC dedi: Günde 2 saat oynuyorum şu anki savaş bileti bitti benim. Genişletmek için tıkla... kaç günde bitirdin peki
LynxC dedi: Günde 2 saat oynuyorum şu anki savaş bileti bitti benim. Genişletmek için tıkla... kaç günde bitirdin peki