İyi günler, yeni gelecek savaş biletini almayı düşünüyorum. Savaş bileti geldiği gün alsam, sonrasında sürekli oynayarak savaş biletini bitirirsem tüm her şeyi açmış mı olurum, yoksa tekrardan almak mı gerekiyor?
İyi günler, yeni gelecek savaş biletini almayı düşünüyorum. Savaş bileti geldiği gün alsam, sonrasında sürekli oynayarak savaş biletini bitirirsem tüm her şeyi açmış mı olurum, yoksa tekrardan almak mı gerekiyor?
Bitirdiğin aşamaya göre tüm ödülleri kazanıyorsun. İstersen önce bitireyim, yetiştirebilirsem satın alırım param boşa gitmesin de diyebilirsin. Ama başlangıçta almanı tavsiye ederim çünkü oynadıkça yeni skinlerin açılması güzel bir motivasyon oluyor.
Sen bir nevi üyelik alıyorsun ilerledikçe ödülleri veriyor. Eğer sık oynayan biriysen direk çıktığında al ama arada oynuyorsan önce seviye kazan eğer güzel istediğin şeye geldiğinde felan aç eğer sık oynamayıp level kasmazsan boşa gider.