Merhaba arkadaşlar. Bu 50. seviyedeki karambiti almak istiyorum. Savaş bileti alıp. Sizce bu 3 gün oynasam yetiştirebilir miyim? Pazartesi günü gece 3'te bitecekse etkinlik pazartesi günü haftalık görevler gelir değil mi? Oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Bu 50. seviyedeki karambiti almak istiyorum. Savaş bileti alıp. Sizce bu 3 gün oynasam yetiştirebilir miyim? Pazartesi günü gece 3'te bitecekse etkinlik pazartesi günü haftalık görevler gelir değil mi? Oynayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Kalan XP miktarını sormuştum. 217.430 XP gerekli. 3 gün içerisinde 73 kez Spike'a hücum oynamanız gerekli. Görevler gelirse işiniz kolaylaşır ama üç gün içerisinde 73 oyun çok zor gibi duruyor.
Çok zor ama imkansız değil. Pc başından kalkmadan görev odaklı oynamanız gerekmektedir. Sadece spike hücum ile olacak değil çünkü verilen görevlerden bazıları için normal oyuna girmeniz gerekecek vs.