Valorant savaş bileti sonradan alınırsa radyanit ödülleri gelir mi?

emirc.2

Decapat
Arkadaşlar şu an savaş biletini bitirdim. Şu an radyanit lazım, yeni Vandal deseni aldım geliştirmem gerek fakat bunun için savaş biletinde radyanitim yok. Savaş biletini yarın alacağım. Savaş biletinde seçkin ödüller kısmında radyanitler yok. Sonradan alırsam radyanitler geliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar şu an savaş biletini bitirdim. Şu an radyanit lazım, yeni Vandal deseni aldım geliştirmem gerek fakat bunun için savaş biletinde radyanitim yok. Savaş biletini yarın alacağım. Savaş biletinde seçkin ödüller kısmında radyanitler yok. Sonradan alırsam radyanitler geliyor mu?
Savaş biletini aldığında tüm ödüller gelir. Level ödülleri gelir. Savaş bileti almadan kazandığın sağdaki 2 ödüller gelmez. Çünkü zaten onları almış oldun.

Savaş biletini aldığında tüm ödüller gelir. Level ödülleri gelir. Savaş bileti almadan kazandığın sağdaki 2 ödüller gelmez. Çünkü zaten onları almış oldun.
Teşekkürler bu konuda içimde bir endişe oldu ya radyanitler gelmezse diye. Oyunda bir kez yağmacı vandal'ı kaçırdım ve tekrardan mağazama geldi satın aldım direk 10 radyanit'im yok diye geliştiremedim ve şuan 3. seviyede. Savaş biletinde kapanış dahil her yer bitmiş durumda. Kapanış kısmındaki radyanitleri başka silaha harcadığım için kalmadı son çare savaş bileti oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı