Valorant savaş bileti ve ban sistemi

İşletim sistemi
Windows 10
Yer
İstanbul
Merhabalar, oyunda 1.kısımda 6.levele ulaştım bir sürü silah skinleri vs. var. Fakat buna 1.000VP (55TL) verirsem geçici süreliğinemi benim oluyor yoksa sınırsız mı?
Bir de 6.seviyede alırsam 1-5 arası ödülleri de alır mıyım?
Oyunda sinirimi bozanlar, hakaret edenlere ben de hakarette bulundum. Hesap kalıcı perma ban mı yer yoksa sohbet banı mı? Yoksa para yatırınca ban yersek yanarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sohbete karşı nasıl bir toleransları var bilmiyorum, yiyeceğini de sanmıyorum. Yersen de tek maçta yemezsin zaten, 5-6 küsur maçta rapor edilirsen işler farklı olabilecektir elbet.

Muhtemelen önce sohbet yasaklaması, davranışın devamı halinde kalıcı yasaklama yiyebilirsin. Bu tür davranışlar 1 maçta abartı olmadığı sürece bir sorun olmaz. Genelde tekrar eden 3-4 maçta yapınca ve davranış alışkanlık haline gelince ban yiyorsun.

Savaş biletini almadan bileti seviye yükseltebiliyorsun, sadece ücretli ödüller açılmıyor. Bileti satın aldığında daha önceden alamadığın bütün ödülleri alabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…