Valorant savaş bileti veya Razer Gold almak mantıklı mı?

jkmen

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle şunu diyeyim, yaklaşık 10 gün gibi sürede okul olmasına rağmen(08.00-15.50) 22 levele ulaştım.
CS:GO/Counter Strike 2 üzerinden geldiğim için skine çok alıştım. Yani oradaki skinlerim bam başka, zaten al sat da yapıyorum. Kasa sistemi iş görüyordu.
Ama burada doğru düzgün mağaza bile yok, savaş bileti almak mantıklı mı sizce?
Ya da Razer Gold alıp VP almak daha mantıklı olur mu?

Ya da "yatırma kardeşim" diyeniniz var mı? Çünkü CS'den buraya gelince bir şok yaşadım. Daha iyi oynuyorum burada, ancak skinler yok işte. Sıkıntı kasa sistemi olmaması, çok sorum var hepsi buraya sığmaz.
Ancak en merak ettiğim kasa sistemi gelir mi, indirim gelir mi ya da daha ucuza nasıl halledebilirim?
+
Bütçem var ancak Valve fiyatlandırma sistemi ile Riot fiyatlandırma sistemi epey farklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Battle Pass alma, özellikle de 22 seviyeysen. Neredeyse hiçbir şey alamıyorsun çünkü.

İyide diğer türlü çok pahalıya geliyor. Bir de son zamanlarda yapılan zamlara bakarsak.

Hocam savaş bileti silah skinleri için alınmaz. Ucuza bıçak almak için alınır. Eğer bütçeniz varsa efektli skinler alın. Kesinlikle pişman olmazsınız.

Valorant'ta da sıkıntı bu zaten. Eskiden böyle değildi, bu kadar pahalı değildi. Son zamlar oyunu para yatırılamayacak kadar pahalı yaptı.

E, yok mu beklenen bir indirim?
Riot Türk oyuncuları hiç mi ısrar ya da isyan etmedi.

Riot Türk oyuncuları hiç mi ısrar ya da isyan etmedi.
Kimse etmedi, edemedi; çünkü ülkenin hali belli. Riot zaten uzun zaman boyunca düşük fiyatlardan satış yapmıştı.
Ayrıca alım gücüne baktığımızda az bile zam yapmış olduklarını görüyoruz. O zamanlar 8400 VP 350 liraydı ve asgari ücret 2350 liraydı. Şu an ise 8400 VP 1500 TL ve Asgari Ücret 17.000 TL. 3.5 yıl önce 8400 VP'den 7 tane alabiliyorken, şimdi 11 tane alabiliyorsunuz. Yani kısacası, Riot az bile zam yapmış.

Asgari ücret arttı. Bu saatten sonra gelse gelse zam gelir. Hiç indirim beklemeyin.

Yapacak birşey yok alan gene alıyor.
Aslında önceden öyleydi. Son zamdan sonra bu olay değişti biraz. Artık millet bir sete 1500 TL vermekten çekiniyor.

Yani yapabilecek bir şey yok diyorsun.
Ucuza da mı bulamayız, Razer Gold mantıklı mı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…