Valorant sebepsiz yere ban attı

ardabardakarda

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Ben tam 3 ay önce Valorant'ı başka bir bilgisayardan indirip açtım kendi bilgisayarım arızalanmıştı. Ben de babamınkine geçtim fakat daha oyunu bile indirmemiştim bir anda ekranıma kalıcı uzaklaştırma yazısı geldi. Fakat ne bir hile kullandım ne de bir program indirdim. Ne kadar ticket atsam da hesabı açmıyorlar. Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Garip bir şekilde cihaz banı yedin yazdı fakat ben aynı cihazdan başka hesapla oynamaya devam edebildim hala daha oynuyorum isterseniz 3 ay önce attıkları ticket cevabını atabilirim.

O bilgisayarda başka hesap girdinizmi hiç? Veya bilgisayarda virüs var mı?

Hayır yok Windows Defender'dan tarama yapmıştım o gün eski bilgisayarımdada yoktu.

Garip bir şekilde cihaz banı yedin yazdı fakat ben aynı cihazdan başka hesapla oynamaya devam edebildim hala daha oynuyorum isterseniz 3 ay önce attıkları ticket cevabını atabilirim.
Hocam size cihaz banı yedin demiş bence diğer hesabıda riske atmayın. Bazen valorant'ta buglar olabiliyor eğer anlarlarsa o hesabada ban atabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…